Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ekim '08

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Aşk yoktur derler...

Aşk yok diyenler ne kadar büyük bir yanılgıdasınız biliyor musunuz. Bazı insanlar aşk ne yok öyle bişey derler bende çoğu kez böyle düşündüm oysakiaşk hala var.

Aşka inanmak zordur aşık olmayanlar için. Hayatınızı o kadar zor görürsünüz ki biranda herşey bitmiştir umutsuzluğun içinde boğulursunuz. Çıkışınız nerede biliyor musunuz? Aşık olmakta nasıl mı? Orasını asla bilemezsiniz.

Bir gün karşınıza öyle bir kişi çıkar ki sadece onun gözlerine bakmak aşktır. Derler ya aşk yoktur o cinselliğe olan ihtiyaçtır diye inanmayın. Birine öyle bir aşık olursunuz ki sadece cep telefonuyla görüşsenizde onun mesajları sizin kalbinizin çarpmasına yeter. Aşk cinsellikle ilgili olsaydı bu duyguyu hissedemezdiniz hayatınızın hiç bir anı göremiyeceğiniz birine aşıksanız ona karşı hissettikleriniz hiç geçmiyorsa aşk demektir o yaşadığınız.

Bazen sadece nefes alıp verdiğini bilmek mutlu ediyorsa karşınızda ilgi duyduğunuz kişinin. Hatta bir yerlerde onu görür gibi olduğunuzda kalbiniz yerinden fırlayacak kadar fazla çarpıyorsa aşıksınız demektir.

Aşka inanmayanlar en fazla aşık olmuş kişilerdir bence. Aşık oldular ve biranda o aşık oldukları kişiden çok ağır bir darbe yediler bu yüzden aşka karşı bir nefretleri oluştu keşke olmasaydı diye düşünmeye başladılar. Olduğunu onlardan daha iyi kimse bilemez. Ama onlar önce kendilerini sonra bizleri kandırmak zorunda kalıyorlar. Çünkü çok aşıklar o aşklarını silip atamayınca zaten hiç yoktu diyorlar. Hepsi kalplarinin aşk yüzünden kalplerinin acımasından.

Aşk vardır yaşanır bazen geçer gider bazen tüm ömrümüz boyunca kanar gider kalbimizin yarası olarak.

 
Toplam blog
: 2
: 343
Kayıt tarihi
: 10.09.08
 
 

Gazi Üniversitesi Teknik Egitim Fakültesi'nde son sinif ögrencisiyim ayrica Anadolu Üniversitesi I..