Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Kasım '06

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Aşk

Aşk
 

Bu günlerde bazı insanlar bu lafı çok kullanıyor. Evliliklerinde aşkları bittiği için başanıyorlarmış. Aşkın zaten uzun süren ve devamlı varolan bişey olduğuna inanmıyorum. Aşk gördüğünde heyecanlandığın, ellerinin terlediği, kalbinin hızlı hızlı çarptığı hatta günlerce yemek yedirmeyen bir duygudur.

Aşkın en uzunu karşılıksız olanda yaşanır. Çünkü hep uzaktır ve ulaşılamayandır. Aşk karşılığı bulduğu zaman hatta beraber gezip dolaşıp,aynı evde yaşamaya başlayınca yerini sevgiye bırakır. Asıl sevgi ve saygıdır ilişkileri yürüten aşk değil. Bir evliliği aşk ölene kadar sürecek sanarak yapmak doğru değil bence .Hiç aradan 5 yıl geçmiş ama hala karısını yada kocasını görünce eli ayağı titreyen, iştahı kesilip günlerce yemek yiyemeyen, gözlerinin içine utanarak sıkılarak bakan evli bir çift gördünüz mü? Ben görmedim sahsen. İnsan aşık olur ve bu siz evlenseniz de evlenmeseniz de yerini sevgiye bırakır yada aşkınızın kuvveti sevgiye dönüşmeden ayrılırsınız.

Tabiki bunlar sadece benim aşk hakkında düşüncelerim ama sizin kalbiniz eşinize ilk günkü gibi çarpyorsa , hala kelimeler boğazınıza düğümleniyor hatta birbirinizle elle tutuştuğunuzda içiniz cız ediyorsa hala aşıksınız ama bunların hiç biri olmuyor diye de boşanmak hiç de doğru değil önemli olan sevgidir

Günümüzde herşey değişmeye başladı evlilikler aşksız yürümüyor, birlikte yaşanıyor ama evlenmeye cesaret edilmiyor.

 
Toplam blog
: 4
: 4727
Kayıt tarihi
: 13.11.06
 
 

1979 yılında Konya'da doğdum, evliyim, 5 yaşında bir oğlum var. Müzik dinlemeyi, oğlumla gezmeyi ve ..