Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ocak '10

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Aşk

Aşk
 

Tam bir ikilem belkide sendrom, ne istediğini hem bilmek hemde bunu istememek. Tam anlamını tarif etmeye çalışacağım, sevdiğiniz zaman karşınızdakinin sizi sevdiği kadar varsınız. Ne kadar sevilirseniz o kadar seversiniz, ne kadar fedakar olursa karşı taraf sizde buna mukabil davranır ve iadeyi ziyaret yaparsınız adeta. Aşk öyle değildir sevgili dostlar, aşk karşınızdakinin ne verdiğini görür ne de sevgisinin varlığını. Aşık olduğunuzda ne olursa olsun o olsun dediğinizdir. Zaten Allah kullarının karşısına aşkı çok farklı durumlarda çıkarır ve malesef herkese de nasip etmez, eğer herkes aşkı gerçek anlamda yaşasaydı dünyaya kimse bakmazdı o zaman.

Aşk vardır, aşk yaşanır, aşk görülür, aşk hissedilir . Ne ihaneti ne de diğer olumsuzlukları iplemez aşk. Kavram olarak aşk diye önünüze sunulanların , sizlere bir süre sonra sönen bir balon gibi gelmesi, onların aşk değilde sadece çıkar olduğunu göstere göstere anlamını bilmediğiniz bir hale getirmiş ve de inanmamakta da haklı çıkarmış.. Kral Leyla'yı görür ve ona "Leyla sen misin?" der Leyla ise "ben Leylayım da sen mecnun değilsin " der.

Yapamazsınız, kendinizi kandırmayın, aşığım diyerek bir beklenti içine giriyorsanız ve neler neler geçiyorsa kafanızdan onların hepsi çöpe gidecek ve aşk sandığınız o duygunun aşk değilde ne olduğunu göreceksiniz.

Aşk doğacak beslenecek büyüyecek ve sonra doğduğu kaynağına gidecek, aşk onu verene gerçek sahibine iade edilecek.

Aşk, kaldırılabilecek bir duygu değildir, aşk kolay da değildir, aşk çok ama çok zordur.Nasibiniz varsa azabınız hayırlı olsun derim arkadaşlar. Malesef hayatta hem cam kenarı hemde şoför mahalli yok ki, feda edeceksin vereceksin ki sana ulaşsın, varlığını böylece sürdürsün.

 
Toplam blog
: 87
: 1722
Kayıt tarihi
: 21.11.08
 
 

İzmirliyim, 37 yaşındayım. Hayatıma İstanbul' da devam ediyorum. İşletme fakültesinden sonra meslek ..