Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ocak '07

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Aşka aşık yüreğim

Aşka aşık yüreğim
 

Hayatından bir kesiti kazıyıp atmak istedin mi hiç? Hiç düşünmeden gördüğün her şeyi ona benzetmekten üzüldükçe kendine kızdığın oldu mu? Davranışlarını kontrol edemediğin zamanlar peki.. “ Bunu kesinlikle yapmayacağım” diye koşullayıp kendini ilk fırsatta gerçekleştirdin mi? Kederini, hüznünü örtmeye çalıştıkça daha çok ele verdin mi?

Kaybetmek değil de ondan uzak olmayı zafer saydın mı kendine? Kazandığın zaferin sana kısa süreli bir mutluluk vermesi tatmin etti mi seni? Hadi artık kabullen bunun kendi oyunun olduğunu.. Bırak sahte zafer şarkılarını.. Öğrenmelisin zafer mutluluğu çabuk söner. Fakat kaybetmek bir süre acı verse de yüreklendirir seni daha güçlü kılar kim bilir…

Şimdi unutmaya mı koşulladın sen kendini? Yaktın mı tüm resimleri.. “Hadi canım çok sevmemiştim zaten. İyi ki ayrıldık..” dediğin oldu mu? Şimdi sen “Unuttum” mu diyorsun? Kendin inanıyor musun peki? İşte burada unutmaman gereken tek şey.. Her şey kaydolur ya beynine ya kalbine.. Nasıl sileceksin bunları.. Bunun adına unutmak denmiyor.. Bunun adına üzerini kapatmak deniyor.. Tüm odayı süpürüp biriken tozları atmak yerine halının altına gizlemek gibi bir şey.

Nerde olduğunu, neye inanacağını, nasıl davranacağını bilmiyor olabilirsin.. Belki bu seni umutsuz bir insan yapmışta olabilir.. Adım at sadece.. Sabitleme kendini bir tek şeye.. Kendini anlamaya çalışırken, üzüntülerinden, kederinden ve yalnızlıkla çizdiğin yoldan gitme.. Dur ve düşün.. Her insan önce kendi yakar cehennemini…İçinde kül olana kadar yanar. En kolay yaklaşabilen bile çözüm getiremez bu hallerine.. Artık tüm geleceğini bir rastlantıya bırakmıştır.. Anlamaz o psikolojide umutta kendi çözümde…

Aşk işte ne hale sokuyor kendini güçlü sanan insanları. Tam bir teslimiyet... Daha sonra da çöküş.. Geride bırakmaya çalışıyorsun sonrada. Bazen yaşanmamış gibi kabul ediyorsun. Bazen de derin izler bırakıyor..

Yitirilmiş olana özlem duymak hayatın insani bir yanı beklide.. Özlem ve aşk.. İkiside çok derinde hissedilmişse eğer kaybolmasını sağlamak bir yere saplanmak hareket edememek gibi ağır olur… İçte inceden inceye bir sızı..

Belki yürekte bir sızı, belki umudun tükendiği andasın.. Hayat devam ediyor ve umut kendinsin.. Bırak artık çelişkileri kararlı bir hale bürün... Sorgulama artık içinde bulunduğun durumu.. Su ol ak dilediğince.. Su ol içindeki zehir aksın..

Aşktan uzak kalamazsın sen.. Bilmelisin aşka aşık bir yüreğe sahipsin.. Bilirim abartırsın içinde aşkı.. Belki üzülürsün yarattığın aşkın dışındaysa yaşanan.. Ama aşka aşık bir yüreksin ve yakışmaz bu yüreğe umutsuzluk…

Resim Kaynağı : www.deviantart.com

 
Toplam blog
: 194
: 1525
Kayıt tarihi
: 04.08.06
 
 

1981 yılında aslında istenmiyor olsam da geç alınan karardan dolayı hayattayım:)) Haritacıyım ve işi..