Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mart '13

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Aşka dair

Hayat ve aşk hayatı vardır insan ömründe,birileri mutluyken diğerleri acı için de can çekişir ne gariptir ki insanlar yalnızca mutlu olanların yanındadır hep,üzgün olanları teselli ederler tabii ama kafalarında ki tek düşünce kendine gelse de gitsem dir.. Bir çuvalın içindeyiz evet can çekişiyoruz nasılsın diye soran bir insan arıyoruz hepimiz fakat çuvaldayız kimse yok ve biz birazdan öleceğiz oysa ki biri tutsa ellerimizden o değil yalnızca biri tutsa ve çıkarsa bizi o lanet olası yerden ne kadar da mutlu oluruz kendimizi severiz bu bizim için bir başarı olarak geçer hayatımızın,aşk hayatımızın defterine..

 

Kadınlar,her şeyi tam isterler kıyafetlerini,ayakkabılarını,aksesuarlarını,erkeğini hatta ve hatta acıları bile tam anlamıyla yaşamak isterler. Aşkın varoluşu kadından ibarettir aşkı kadın doğurmuştur ve ne kadar tuhaf ki bunun acısını da genelde yine kadınlar çeker ama bir kadın öylesine güçlü öylesine aşkına sadıktır ki dili söylese de kalbinden asla isyan edemez çünkü kadın bunu yakıştırmaz kendine sevdim der iliklerime kadar sevdim bazıları inanmaz sevemezsin sen der ama o kadın kimseye beslemediği kimseye veremediği kalbini belki hiç değmeyecek birine verir ama asla pişmanlıktan söz etmez, kadın böyledir benim gözümde..

 

Peki ya erkekler ?

 

Erkekler de sever ama bir gururları vardır ki neredeyse bütün aşkı alıp götürebilecek güçte dir kimi zaman ve zaten kadına da acı çektiren budur kadın gururdan bir haber yaşar aşkını erkekler de bunu kullanırlar zaten vazgeçemez der ve ağzına gelen herşeyi söylemeyi bir görev edinir kendine zaman zaman yanlış olduğunu fark eder söyleyemez.. 

 

Erkek çok sever ayrılık vaktinde gözlerinden akamayan o yaşlar var ya tek tek dökülür kalbinden içten ağlar ama mutluymuş gibi davranmaktan asla çekinmez hatta erkek beyni mutluluğu ya da öyle görünmeyi zorunlamıştır.. 

 

Bir kadın ve ya bir erkekseniz şu anda bana hak vermiyor olabilirsiniz fakat benim bakış açımdan aşka dair herşey burda yazıyor aşk kadındır kadın aşktır ve aşıktır..

 
Toplam blog
: 19
: 208
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Öğrenciyim, sosyal yaşamdaki olayları kaleme almak beni rahatlatıyor. ..