Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ocak '15

 
Kategori
Güncel
 

Askeri bornoz giyen hangi Türk devleti kanka?

Askeri bornoz giyen hangi Türk devleti kanka?
 

Devrimci(!) Sinan Çetin’in somut durumun soyut tahlilini yaptığı üzere “Karanlık Muhalefetin” sosyal medyadaki faaliyetlerinden biri sandım ne yalan söyleyeyim ilk başta.

Dizi seti desem değil, Yeşilçam arşivinden Cüneyt abimizin Kara Murat filmlerinde Bizans Tekfuru’nun kızını kendine aşık ederek; Türk’ün gücünü dünya aleme gösterdiği filmlerdeki kostümler inanın daha gerçekçiydi.

Kısa bir bocalamadan sonra Hamas Lideri Abbas’ı karşılamak için geçmişteki Türk devletlerini simgeleyen temsili 16 askerli konseptin, cumhurun başkanının isteği üzerine vizyona pardon tören protokolüne girdiğini öğrendim.

Kısa zaman diliminde sosyal medyada “maskeli balo” babında paylaşılan resimler sınırlarımızı aştı. Ne de olsa çocukluğumuzda yaşlıların deprem olduğunda anlattığı üzere; dünya artık öküzün boynuzlarının üzerinde değildi.

Kendi otomobilimizi yapmaktan acizdik lakin şükürler olsun ki uzaya ha bire yabancı imalatı uydu gönderiyorduk. Ve AKP sayesinde bilgi sınır tanımıyordu(!)

Saray’ın yeni konsepti ile dalga geçenlere troller kara cahil muamelesi çekip "Onaltı Türk devletini simgeliyor!” babında ha bire kültür şırınga ediyorlardı.

Abbas’ımızı her geldiğinde şoka uğratan Saray’da yeni konsepti çözdüm. Cumhurbaşkanlığı forsundaki 16 yıldızı hiçbir masraftan kaçınmayan prodüksüyon basmış parayı yaptırmış kostümleri. Yalnız askerlerin eğitimi eksik. Nacizhane önerim Sinan ile Şafak acemi artist erlere biraz artistlik eğitimi vermeli. Cemil İpekçi hala destekliyorsa sarayı, kostüm işine de bir el atmalı.

Bornoz giyen asker, hangi Türk devletini simgeliyordu, çıkaramadım da…

 

  

 
Toplam blog
: 1114
: 827
Kayıt tarihi
: 28.09.06
 
 

Ankara'da yaşar, dünyalı,aynadaki görüntüsüne muhalif, vicdan hesapları yapmaktan yorgun, yaşanıl..