Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Nisan '11

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Aşkın pırıltısını yaşamak

Aşkın pırıltısını yaşamak
 

AŞK ÇiÇEĞİ:GÜL


İŞTE TÜM MESELE BUDUR... 

Son dönemde Milliyet Blogta çok sevdiğim bir gelişme var. Blog yazarlarımız aşk yoğun bir şekilde işlemeye başladı. Özellikle sevgisiz ve güvensiz bir toplumun içerisinde yaşarken, sevginin, aşkın yazılması çok güzeldir. 

Aşkın Pırıltısını yaşamak ne kadar güzel... Güzel ve yakışıklı olan bir çiftin aşkını yaşamasını kim istemez ? 

Aslında herkes kendine göre güzeldir. Kimi huyu güzeldir. Böylece yanındaki sevdiğini bir ömür boyu mutlu eder. 

Kimi ise fiziksel olarak güzeldir. Güzel olmasından dolayı çok iltifat alır. Ama eğer davranışları ve huyu ile bunu taçlandıramazsa sadece bir rüzgar olur. Aşkını ne yaşar, ne de yaşatır. Kısa süreli beraberlikler yaşanır. 

Hele hele günümüzde kesinlikle davranışlar her şeyin üzerindedir. Hiç kimse sevgilisinin kaprisini tolere etmiyor. Gerçek anlamda bana göre seviyorsan eğer, bırak sevgilinin kaprisi de olsun derim... Bağırsın da çağırsın da ( şiddet asla değil) ... Fakat ölçülü olmak şartıyla tabi... 

Burada yazarken her kitleye göre yazmak sorumluğumuz vardır. Aşkı yazarken bile, teşvik etmek ayrı bir şey iken, sevgiyi ön plana çıkartmak zorundayız. Menfaatlerin ve anlık zevklerin olduğu aşkların üzerine yazı yazmadım yazamam... Bana göre aşk da değil o yaşanananlar.. 

AŞK BİR SİHİRDİR. Bu sihiri yakalarken, buram buram yaşamak lazımdır. Başlıkta yazdığım gibi "iliklerine kadar yaşamak aşkı " eğer bu duyguları yakalamadıysanız, o zaman ya hoşlanmakla sınırlı , belki de cinsel çekimle alakalı bir şey yaşıyorsunuzdur.. 

Aşk bir sihirdir derken, aşk geldiğinde sizi gaflette yakalar, anlayamazsınız ...Gittiğinde ise iz bırakır... O iz sizi üzse bile güzeldir. Üzüntü asla iyi bir şey değildir. Fakat aşkı yaşarken yaşadıklarınıza baktığınızda asla pişman olmamalısınız. Bu konuya bakıldığında özellikle aşkın bitmesi kadın tarafının yıkılması gibi bir izlenim oluşmaktadır. Aslında bir erkek olarak iddia ediyorum ki her ayrılık en çok erkeği üzer. Gerçek anlamda aşk yaşanmışsa eğer, biliniz ki erkek daha çok yaralanır. Ya erkek daha romantiktir, daha üzülür, daha duygusaldır... Şimdi diyeceksiniz ki, sen öyle san veya sen öyle yaşıyorsun ama her erkek öyle değildir. Evet ama inanın tanıdığım bütün arkadaşlarım, ayrılığın üzüntülerini uzun süre üzerlerinden taşımışlardır.. 

Genelde, ilişkilerde ayrılık asla düşünülmez. Mutlaka üzüntüde yaşanır. Ayrılık sadece aşkta değil, evliliklerde de istenmez. Fakat ayrılıklar maalesef istenmese de yaşanıyor. 

AŞK SINIRSIZLIK İSTER. ÖZGÜRLÜK İSTER... Kısıtlamaların yaşandığı aşkta gerginliklerin yaşanması kaçınılmazdır. 

ESAS İDDALI CÜMLEMİ SONA SAKLADIM: AŞK ASİDİR... Bunun yorumu ise yaşayanlara... 

AŞKLA KALIN... Toprak 

 
Toplam blog
: 146
: 842
Kayıt tarihi
: 14.09.08
 
 

Ben ticaretle uğraşan biriyim. Hobilerim arasında felsefe, sinema özellikle türk sineması, spor ö..