Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ağustos '06

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Aşkın tılsımı

Aşk, uğrunda bütün randevuların iptal edildiği, sitemin, tenkidin, kaprisin önünde sonunda, onun gücünden utanıp, er geç geri vitese takıldığı, gururu, mağrurluğu, kıskançlığı ezip geçtiği, ve para ve şöhretin, gücünün yetmediği, bir duygudur.

Aşk, hasret ve özlemin, öldükten sonra da devam ettiği, şiirlerin ve bestelerin en büyük ve sonsuz zenginliği, kaç yaşında olursa olsun, ömür boyu, sevenleri yücelttiği, sevgiler arasında çok özel olan yerini, her zaman koruduğu, ve sinemanın, televizyonun, baş konusu olan bir duygudur.

Aşk, aşığını, sevdiği sürece mânevi bir servet içinde yüzdüren, en sorunlu zamanlarında bile onun sayesinde yine güldüren, hayatın, tadı tuzu, balı kaymağı, sağlık iksiri, mutluluk yumağı, hissettikçe insanı dans ettiren, en güzel rüyâlarda dolaştıran, ve peşinden bütün yurdu, hatta dünyayı dolaştıran bir duygudur.

Fakat, ne gariptir ki, yine de kıymeti çok yerde bilinmez... Ve insanlar kırk yıl aşkı arar da, nedense, bulunca kaçar... Sebebi belki de aşkı, yanlış adreslerde inatla aramaktır...

“Yanlış kalbe imza atma yanarsın, veya başkasını yakarsın”..

 
Toplam blog
: 29
: 1585
Kayıt tarihi
: 17.08.06
 
 

EROL GÜNGÖR: (Besteci, şair, yazar ve meslek olarak özgeçmişi). 29.5.1941 tarihinde Gaziantep'de ..