Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Eylül '07

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Aşkını Ne Zaman Kaybettin?

Aşkını Ne Zaman Kaybettin?
 

En son ne zaman sadece hoşçakal diyerek kapattın telefonu sevdiğine? İçine battı mı yalnızlığın delicesine? Vurdu mu gerçek yüzüne yoksa attın mı kederlerini avuçlayarak yüreğine?

Kanar ruhunda bir yerler vazgeçilmişse'İlerde seninle... 'diye başlayan cümleleri kurmaktan en değerlinle... Aslında bir vazgeçiliş değil de bu vazgeçilmiş sensen daha bir katranlı olur acısı. Yüreğin öyle bir sıkılır ki kendini sığdıramazsın gerçekliğe.

Bütün gün hasretle hevesle beklediğin o ses sana tek bir sevgi yada özlem cümlesi kurmadan sadece' hoşçakal'diyorsa, boğazına atılan düğümler yer bulamaz kendine... O kadar ağırlaşır ki zaman ne çok uyusan da geçmez hep o ana takılırsın sen. Bir sarar her hücreni 'Ya kaybediyorsam, ya gidiyorsa?'diye. Aradığını bulamamak ne büyük bir derttir kişiye, beklediğini bulamamak ne korkunç bir kayıp! Bir cümle duymayı istemek sade tek bir cümle tüm korkularından arındıracaktır böylece seni , sevdiğini kaybetmeye dair her türlü kuşkuyu beyninden silecektir.

Ne garanticilik ama! Tek bir söz bu kadar kudretli midir? Aksi halde sözlerin ahengine takılırsınız'sıcaktı sesi yada uzaktı'dersiniz. Bir fal gibi zihin okumaya gidersiniz. İnsan nasıl da korkar işitmekten, kaybettiğini bilse de sevdiğini bunu onun sesinden duymak, asıl işte bu zavallıyı yıkar!

 
Toplam blog
: 14
: 472
Kayıt tarihi
: 13.09.07
 
 

1983' te Antalya 'da dünyaya gelmişim. Yaklaşık 7 yaşımdan bu yana şarkı sözünden tutun sonunu beğen..