Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Aralık '06

 
Kategori
İlişkiler
 

Aşkınız ihmal etmeyin

Aşkınız ihmal etmeyin
 

Siz de öyle misiniz? Yani "başka insanların hayatını mahfetmekten keyif alanlardan. Geçmişte yaptığınız hataları yeni hatalarla ve egoistçe telafi etmeye çalışanlardan?"

Nerden mi çıktı bu. Geçenlerde çok sevdiğim bi arkadaşım öfkeyle gldi yanıma. Gözlerinden alev fışkırıyodu desem yalan söylemiş olmam. Nişanlı bu arkadaşım. Nişanlısı ile arkadaşım arasında gizli saklı hiç bir şey yoktur. Attıkları adımı paylaşırlar hemde büyük bi zevkle. Arkadaşım nişanlısına özel bir mail atmak istemiş ama oluşan bi hatadan dolayı mailin ulaşıp ulaşmadığını anlamamış ve kontrol etmek amaçlı şifresini bildiği nişanlısının mail adresine bi bakmak istemiş.

Ne görsün dikkat çekici daha önce görmediği adres defterinde kaydı olmayan bi adresten bir mail. Dayanamamış açmış. Ne görse iyi geçmişte yaşanmış bi ilişkiden, ilişkinin içinde ne varsa herşey. Ve "af dileme". Kız çıldırmış tabi, önce şaka sanmış .Ama değil olduğunu öğrenince olan olmuş.

Neyseki nişanlısı ile aralarındaki sonsuz sevgi ve sadakat galip gelmiş ve sakinleşmiş bizimki. Çünkü çocuğun bi hatası yok. Hala aynı mail adresini kullanıyo olmak dışında:-)

Hatun kişi msn adresine kadar vermiş oğlumuz görüşmek isterseymiş. Tabi bizim kız almış bu adresi ve kısmetliya kızla denk gelmiş msn de. Hatun kişi ne dese beğenirsiniz "senden önce ben vardım onun üzerinde benimde hakkım var". Miras paylaşıyo sanki haspam. Neyse ağzının payını almış tabi ziyadesiyle.

Ne biçim iş anlamadım bende. Ne oluyoruz ya... Eskiden aşkların, ilişkilerin de bir kıymeti... gururu.... değeri ....vardı.

Bu kadar mı küçüldü, küçüldük.

Bu arada unutmadan zamanında kıymet bilmeyip giden bizim hatun kişi. Aslında kişi demeyede bin şahit isterya. Yok eniştem olduğundan savunmuyorum olayı çift yönlü biliyorum:-)

Arkadaşımın durumuna düşmüş olan sevgili arkadaşlar. Yanınızda olanın kıymetini bilin. Ve ne olur kendini bilmez kişiler tarafından aşkınızın bitmesine izin vermeyin. Daha bi kenetlenin birbirinize.

Çünkü sevgi 2 kişilik olunca sevgidir. 3. kişiler yok sayıldığında.

Saman alevi aşklar yaşamamanız dileğiyle...

 
Toplam blog
: 3
: 438
Kayıt tarihi
: 27.07.06
 
 

1984 Konya doğumluyum. Selçuk Üniversitesi banka sigorta mezunu, aynı zamanda iktisat fakültesi öğre..