Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Aralık '06

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Aşklarda yozlaşmış

Aşklarda yozlaşmış
 

Aşk dediğimiz şey ne kadar insafsız ne kadar vurdumduymaz!!!

''Aşk engel tanımaz.'' Diye bir söz vardır ya aslında belki de gerçek aşk engel tanımaz tıpkı Leyla ile Mecnun gibi onların o günkü şartlarda aşk için yaptığı fedakarlıklara bir bakın birde bugünkü maalesef içinde benimde bulunduğum gençliğe aslında herkesin ve her şeyin gitgide yozlaştığı bu dünyada tek saf ve temiz şey olması gereken aşk bile yozlaştı..

Gerçek aşk dedikleri şey en karşılıksız en saf olandır. Yani içinde çıkar en az olan(aslında hiç olması gerekmezken), dedik insanlar yozlaştıkça aşkta kaybetti büyüsünü, ama belki de dünyanın en saf ve temiz varlıkları olan çocuklar çocukların aşkıdır gerçek aşk belki de bir eşin hasta eşine yaşama sevinci kazandırmasıdır. Peki şu soruyu hiç düşündük mü? çevremizdeki her şey dostluklar, kardeşlikler aşklar bile çıkarlar uğruna yozlaşırken neden insanlar çocukken saf ve temiz ama büyüyünce yozlaşıyor??? Bunu düşünen çok az sayıda insan bunu da çevremize her baktığımızda çıkar uğruna neler yapan insanların çoğunlukta olduğundan anlıyoruz… Belki de anlamak istemesek de onlar bunu gözümüze sokuyorlar.

Ama bari siz öyle olmayın. Hayatınızın her anında sadece modernleşin modernleşmek yozlaşmak değildir çünkü modernlik çağın gerekliliklerine uymaktır. Ama gelenek ve göreneklerinize aile yapımıza ülkemize bağlı olarak siz yozlaşmayın sadece modernleşin…

 
Toplam blog
: 7
: 732
Kayıt tarihi
: 29.12.06
 
 

İstanbul doğumluyum. Şu anda bir iletişim lisesinde RTV bölümü 2. sınıf öğrencisiyim. Yaklaşık 2 sen..