Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Gerçek adım Ferudun Ergan'dır, Osmaniye ilinde yaşarım, bekarım, hizmet işleri yapan aile şirketimizde iç muhasebe müd. rüyüm. Dört yıldır kendimce şiirler, öyküler yazarım;yüze yakın şiirim, on civarında öykülerim vardır. Şiirlerim ve öykülerimi, doğada olduğu gibi; gerçekçi, sıcak, atmosferik ve lirik üslupta yazarım.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Bir daha asla eskisi gibi olamazsın!

Kapitalist insan ilişkilerindeki bizi İletişim, bilgi çağı sardıkça daha bir maymun iştahlı oluyoruz, erkek-kadın biz tüm insanoğlu olarak; daha bir ukala daha bir pervasız daha bir özgürlükler budalası oluyoruz.Egoizm ruhumuzu sarıyor ve çok şeyi doğal hakkımız sayıyoruz.Oysa hepimiz sınırlı kapasitelerde canlılarız.Bence aşk hep var olmaya devam edecek, çünkü her şey bir aşkla başladı; öyle de devam edicek.Son 15 yılda yaşananlar bir geçiş dönemi sendurumudur;2030-2040 larda aşk altın çağına ulaşacaktır, diğer bütün her şey de.

18 Haziran 2010 16:52
Erkeklerin hakkını vermek lazım

Sayın Hergüner, kıskanılan, şımartılan erkek, aklında yoksa bile sizi aldatmaya başlar; ''erkeğinizi fazlaca kıskandığınızı belli etmeyin'' diyorsunuz. Bu fikriniz ne kadar doğru ise o kadar da yanlış sonuçlar doğurur. yeterince ilgi görmeyen, duygu ve düşünceleri içtenliği ölçüsünde yeterince paylaşmayan kadın da erkeğini kesinlikle aldatmaya yöneltir; hele bunu erkeği uyardığı halde yapmaya devam ediyorsa kadın, kesinlikle aldatılır. her şey dozunda, ihtiyac ölçüsünde güzeldir. Erkeğin de şımartılmaya içtenliğe ihtiyacı vardır, kadının da olduğu gibi. Bence müthiş güzel bir evlilik için harika bir empatiye ihtiyaç vardır; en çok sevdiğimiz saygı duyduğumuz vefa gösterdiğimiz şeyler: iyi anladığımız, kavradığımız şeylerdir. Empati İçtenlik, olgunluk ve dürüstlükle birleştirildiğinde büyülü güzelliklere mutluluklara gebedir; yeni şeylerin doğumu kaçınılmazdır. Keyifle coşku içinde kalınız.

29 Mayıs 2010 12:32
“Recep Bey’in” cibilliyeti[1] ve meşrebi[2]…

Evet, Recep Bey cibilliyetini ve meşrebini çok iyi öğretti bize; zaten ben hep demiştim tüm tanıdıklarıma Recep Beyin İstanbul belediye başkanı olduğu zamandan beri anlatmıştım ''Recep Beyin cibilliyetini meşrebini. Bizim cibilliyetimizi ve meşrebimizi bütün dünya iyi bilir. Osmaniye'den selamlar.

24 Mayıs 2010 15:27
 
Toplam blog
: 18
: 323
Kayıt tarihi
: 24.04.10