Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ekim '15

 
Kategori
Güncel
 

Asla korkmayacak ve diz çökmeyeceğiz

Ankara’nın göbeğinde yaşanan insanlık dışı, alçakça ve şerefsizce yapılan saldırıyı tüm esnaf ve sanatkar camiası adına nefrete kınıyorum. Bu saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara Allah’tan acil şifalar diliyorum,  ülkemizin başı sağ olsun. Acı 78 milyon insanımızın acısıdır.

Bu alçakça ve şerefsizce yapılmış olan saldırı doğrudan ülkemize, hepimize, 78 milyonun tamamına yapılmış bir eylemdir. Terör nereden gelirse gelsin, Türkiye Cumhuriyeti Devletinde yaşayan 78 milyon insanımızın ortak sorunudur.  Bu nedenle bugün dünden dana çok birlik ve beraberlik içinde olmak zorundayız. Türkiye tablosuna baktığımız zaman siyasi partilerimiz oy derdinde, esnaf ve sanatkarımız geçim derdinde, sokakta yaşayan insanımız ise can derdindedir.  Ancak ne yazık ki; yaşanan bu acı olay sonrasında siyasi liderler ve idarecilerimiz ise kısır çekişme ve bir birlerine laf yetiştirme derdine düşmüştür.

Kan üzerinden siyaset yapılmaz, toprağa düşen can üzerinden siyaset yapılmaz. Siyaset kurumunun ve idarecilerimizin yapması gereken şey; bir birlerine laf yetiştirmeyi bırakıp, ülkenin geleceği, huzuru ve istikrarı için el ele verip birlik ve beraberliği katkı sağlamasıdır. Siyasetçilerimizin ve idarecilerimizin bir birini suçlaması ile sorunlar çözülmez.

Esnaf ve sanatkar camiası olarak şunu ifade ediyoruz; Büyük Türk Milletini bölmeye ve ayrıştırmaya kimsinin gücü yetmedi ve yetmeyecektir.  Ülkemizin barışını ve toplumsal huzurumuzu bozmak isteyenlerin karşısında asla korkmayacak ve diz çökmeyeceğiz. Her şeye rağmen, alçak ve şerefsizce saldırılar karşısında  omuz omuza yürüyeceğiz. Hepimiz kardeşiz.

Şevket KESKİN

TESK Yönetim Kurulu Üyesi

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı 

 
Toplam blog
: 29
: 153
Kayıt tarihi
: 20.03.15
 
 

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi / Malatya Esnaf ve Sanatk..