Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ekim '15

 
Kategori
TV Programları
 

Asla Vazgeçmem 21.Bölüm Fragmanı İclal Başı belada

Asla Vazgeçmem 21.Bölüm Fragmanı İclal Başı belada
 

Asla vazgeçmem 21.Bölüm Fragmanı


Asla Vazgeçmem inanılmaz kurduğu planla izliyenleri dahi şaşırtan İclal, Nur'un, yok olması için onlarla eskiden çalışan Gazenfer, adında para için her şeyi yapabilecek adamla iş birliği kurmuştur. Düzenledikleri planda ise kendisinin kaza süsü vererek, arabasını çarpmıştır. Böylelikle hastaneye düşerek Yiğit, yanında kalmasıın sağlamıştır. Nur, tekne de buluşmalarını beklerken Gazenfer'de, oraya çaktırmadan bomba yerleştirmiş, böylelikle patlayarak Nur, ölümüne neden olacaktır.

Asla Vazgeçmem 21.bölüm fragmanı her şeyi kusursuz düşünse de Yiğit'in, gitme ihtimalini aslında aklına gelmemişti. Son anda eşinin yanına yetişirken, dışarı çıkma kararlarıyla sadece bombanın patlamasını uzaktan izleyerek, kurtulmuşlardır. İclal, planını da böylelikle işlemeyerek aldığı onca risk boşuna gitmiştir. Gazenfer'e de, para ödemek istemediğini başına da büyük bela alacaktır. Eğer ki vermezse onu asla rahat bırakmayacağını, gerçeği de Yiğit, anlatacağı yönünden tehditler almıştır.

Gazenfer, parasını böylelikle alsa da, ama elinde daha büyük altın yumurtlayan tavuk olduğunu fark etmiştir. İclal, şantaj yaparak bütün paralarını yavaştan sömürecektir. Böylelikle İclal, Nur'a, karşı planında sadece başına bela almakla yetinecektir.

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..