Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Eylül '16

 
Kategori
TV Programları
 

Asla Vazgeçmem 3.Sezon da heyecan dorukta

Asla Vazgeçmem 3.Sezon da heyecan dorukta
 

asla vazgeçmem


Asla Vazgeçmem yeni sezonda konusundaki değişikliklerle adından fazlasıyla bashettirecek diziler arasındadır. Gold Film'in, önderliğinde çekilen dizi 3.Sezon girişinde yayınlanacak üç bölüm ardından final kararı verileceği açıklanmıştır. Diziyi yakından takip edenler için ise akıllarda büyük soru işareti bırakmıştır. Dizi acaba mutlu sonla bitmeyecek mi?

Son yaşananlarda Nur, Mert'e arabayla çarpmasıyla hapishaneye girmiştir. İclal, Aytül intikam doluyken Nur'u, tamamen ortadan kaldırmanın kolay yanını bulmuşlardır. Hapishane de ona hayatı dar edererek, elinden geldiğince entrikalara başvurarak saldırmaya devam edeceklerdir. Yiğit, ise bir yanda oğlunun acısına vesile olan aşık olduğu kadını nasıl affedeceğini, hapishanedeyken nasıl katlanabileceğiyle mücadele edecektir. Gelişmeler böyle olunca haliyle aklımızda canlanan soru ise üç bölümlük seride acaba böylesine uzatılmış konuyu nasıl mutlu finale bağlayabilirler ki?

Hep beraber heyecanla beklediğimiz 3.Sezonuyla Asla Vazgeçmem 22 Eylül Perşembe başlayacaktır. Sizce dizinin sonu mutlu mu olur? Yoksa ilk defa bir diziyi kötü sonla mı biterken izleyeceğiz?

Asla Vazgeçmem

Dizi Tukunu

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..