Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ağustos '16

 
Kategori
TV Programları
 

Asla Vazgeçmem'den şok final haberi!

Asla Vazgeçmem'den şok final haberi!
 

Yazlık dönemi koşar adım şekilde bitirdiğimiz bu tarihlerde, Eylül ayı sonlarında başlayacak olan yeni sezonun haberlerini alır olduk. Yeni yapımların hikayeleri, devam edecek olan yapımların yapmış olduğu transferler derken habersiz kalmaz olduk.

Dün TRT'nin Yeşil Deniz dizisini yayından kaldırması ve FOX'un N'olur Ayrılalım isimli dizisinin final yapmasını istemesinin ardından benzer bir haber bir Show TV dizisinden geldi. Daha önce hakkında final kararı alınan ancak son bölümlerde bu karardan vazgeçilerek devam edeceği belirtilen Asla Vazgeçmem hakkında yine final haberi geldi.

Show TV ekranlarında 2 sezonda 56 bölümdür yayınlanan dizinin yapım şirketi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi :

“Asla Vazgeçmem” isimli dizi filmimizin senaryosunun ve ana öyküsünün artık sonuna yaklaşıldığı ve bu noktada senaryoyu zorlayarak dizi filmimizi devam ettirmenin sadık izleyicilerimize saygısızlık teşkil edeceğini ve etkili bir final ile hikâyemizi artık sonlandırmanın izleyicilerimiz açısından en doğru seçenek olduğunu düşündüğümüzden, yapımcısı olduğumuz Asla Vazgeçmem isimli dizi filmimizi, Kurban Bayramından sonraki haftalarda yayınlanacak 3 bölüm sonrasında, 59. final bölümü ile sonlandırmaya karar vermiş bulunuyoruz. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla arz olunur.'

Yani bir anlamda diziyi daha fazla uzatmanın mümkün olmadığı, uzarsa izleyicinin kaçabileceği riski yüzünden böyle bir karar aldığı ifade ediliyor. Mantıklı bir karar alındığı ortada ancak keşke sezon finali yapılacağına direk olarak final yapılsaydı da böyle bir ekstraya gerek olmasaydı.

Her neyse...

Sonuç olarak Asla Vazgeçmem'in yayınlanacak olan 3 bölümü kaldı. Sonrası veda.

Hayırlısı olsun diyelim.

ANIL KOLDAŞ

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..