Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Şubat '09

 
Kategori
Futbol
 

Aslan "Korkmaz"!

Aslan "Korkmaz"!
 

Resim: www.milliyet.com.tr


Galatasaray Fransa'da 0-0 berabere biten maçın rövanşında, Ali Sami Yen Stadı'nda Brodeaux'u Arda(2), Kewell ve Sabri'nin golleriyle 4-3 mağlup etti. Maçın ilk saniyelerinde 1-0 geriye düştüğümüz maçı 3-1'e getirmeyi başardık. Sonra bir anlık rehavet, kalemizde üst üste iki gol görmemize neden oldu. Skor 3-3 iken, tam "turu Bordeaux'a kaptırdık" derken; Sabri, tribünleri ve tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. 4-3'lük skor Galatasaray'a turu getirdi.

Son zamanlarda zor günler geçiren, ligde aldığı farklı mağlubiyet sonucu teknik direktör değişikliğine giden Galatasaray, takımın başına eski futbolcusu Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ı getirmişti. Bülent Korkmaz yönetiminde ilk kez sahaya çıkan Galatasaray maçın ilk saniyelerinde 1-0 geriye düştü. Ama "Aslan" korkmadı. Maça asıldı, ilk yarıyı 2-1 önde kapattı. İkinci yarının başında bir gol daha bulan Sarı-Kırmızılılar bir anlık rehavete kapılıp iki gol üst üste yeyince turu neredeyse Bordeaux'a kaptırmıştı. Çünkü 3-3'lük skor bir üst tura Galatasaray'ı değil, Bordeaux'u taşıyordu. Fakat bu skordan da korkmayan "Bülent Korkmaz'lı Aslan" dördüncü kez kükredi ve 4-3 galip gelerek yine tarih yazdı.

Kadıköy yolunda emin adımlarla ilerleyen Galatasaray'ın rakibi şimdi Almanya ekibi Hamburg. Güç olarak Bordeaux'dan pek farkı olmayan bu takımı Galatasaray yenebilecek kapasitededir. Kadıköy Şükrü Saraçoğlu'nda oynanacak olan UEFA Kupası finaline emin adımlarla ilerleyen Galatasaray'a başarılar diliyorum.

Tebrikler Galatasaray!

Bu blog Milliyet.com.tr sitesinden 866 kez görüntülenmiştir

 
Toplam blog
: 301
: 1086
Kayıt tarihi
: 02.05.07
 
 

"1988 Adana doğumluyum. Oldukça başarılı bir öğrencilik serüvenimin ardından eğitimimi noktaladım..