Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Şubat '17

 
Kategori
Astroloji
 

Aslan burcunda ay tutulması etkileri & Burçlar (11 Şubat 2017)

Aslan burcunda ay tutulması etkileri & Burçlar (11 Şubat 2017)
 

11 Şubat 2017 Cumartesi günü saat 03:32’de Aslan burcunda Ay Tutulması gerçekleşiyor. Ay ve Güneş karşıtlığı Jüpiter ~ Uranüs karşıtlığıyla birlikte Mistik Dörtgen Açısına dönüşüyor… Güneş’in yöneticileri Satürn ve Uranüs’ün Ay’la yaptığı temaslar Büyük Ateş Üçgeni oluştururken; Tutulma haritasında Yay burcu yükseliyor. Tutulma haritasında etkin olan yıldızlar; Spica, Antares, Aculeus…

Ay, Güneş ve Dünya’nın aynı enlem üzerinde buluştuğu ve ekinoks zamanlarına yakın tarihlerde gerçekleşen tutulma olayları, eski zamanlardan günümüze Dünya üzerinde önemli olaylara ve durumlara sahne olmuştur. Ay, gökyüzünden kopup gelerek dünyayla yaşadığı çarpışma sonucu Ay olmuş ve dünyanın uydusu haline gelmiştir. Dünya üzerinde gel-git enerjisi yaratarak yeryüzünde güçlü bir çekim alanı oluşturmaktadır. Ay Tutulmaları Dolunay enerjisinin, Güneş tutulmaları Yeniay enerjisininmaksimum düzeyde hissedilerek yaşandığı gökyüzü olaylarıdır.

2016’nın Ağustos Ayında başlayan Kova ~ Aslan aksındaki tutulma serisi pek çok tartışmalara neden olmuştu. Bir grup 18 Ağustos 2016’da yaşanan Ay ve Güneş karşıtlığının Dolunay olarak gerçekleştiğini iddia ederken, diğer grup Kova burcunda Ay Tutulması başlangıcı olarak değerlendirmişti. Sonuç olarak bu tutulma serisi 2019 yılının Ocak ayına kadar, haritalarımızdaki Kova ~ Aslan evlerinde önemli ve ilginç deneyimler, olaylar, durumlar yaşanacak… Ve bu durumdan tabiki en çok Kova ve Aslan burçları etki alacak… 
 
Bilinçaltımızı ve duygularımızı yöneten Ay; dünyanın gecesini, insanın karanlığını aydınlatır. Ay Tutulmaları bu nedenle ruhsal ve duygusal dünyamız açısından daha stresli ve zordur. İnsanın en büyük tekamülü olan korkular bu dönemlerde bir bir su yüzüne çıkar. Temizlenmesi, şifalanması gereken, biriktirilen tüm sorunlar kişiyi arınmaya yöneltir. Hissettiğimiz duygular daha şiddetli, patlayıcı, tahammülsüz olarak ortaya çıkar. Bu dönemi farkında ve bilinçli geçirmek ve bilhassa ilişkilerde dikkatli hareket etmek çok önemlidir.
 
 
 
Kova ~ Aslan Aksındaki Tutulma Serisi (2016 – 2019)
 
Güneş’in ihtişamlı sıcaklığını, hayat enerjisini, canlılığını temsil eden Aslan burcu; sahne sanatlarıyla ve medyayla yakından ilişkilidir. Aslan burcunda gerçekleşen tutulmalar özellikle bu camiada ve tanınmış güçlü ailelerin, kişilerin daha fazla gündemde yer alacağı, yeni yıldızların parlayacağı renkli zamanları gösteriyor. Tutulma zamanları ölüm oranlarında artış olduğunu göz önünde bulundurursak; önümüzdeki 2 yıllık süreçte medya ve sanat dünyasında yaşanan ölümler devam edecektir.
 
Geçtiğimiz Ağustos ayında gündemimizde olan konular şimdi bu zamanlarda filizlenmeye, büyümeye başlayacak ve tutulma etkisinin hayatımızda hangi konuları tetikleyeceğini gösterecek. Bu zamanlar için yapmayı hedeflediğimiz planları gerçek hayatta uygulayamamış olabiliriz. Bunun için herhangi bir şeyi suçlamak, kendimize kızmak yersiz olacaktır. 2017 yılının ikinci yarısından itibaren ve özellikle 2017 Ağustos ayında gerçekleşen tutulmalarla birlikte; bu dönemlerde yapamadığımız şeyleri çok daha güçlü ve sağlam adımlarla ortaya koyuyor olacağız. 
 
 
 
Aydınlık ve Gölge Etkiler ~
 
Ateş ve Hava gruplarındaki mistik görünüm; yaratıcılığımızın ve çabamızın şanslı ve sürpriz fırsatlar getirebileceğini gösteriyor. Kendimize duyduğumuz güven, hayata bakışımızdaki umut ve iyimserlik yolumuzu açacak ve kendimizi gösterebileceğimiz ortamlarda etkin olmamıza yardım edecek… Düşünüp, cesaret edemediğimiz, özgünlüğünü ve bağımsızlığını ilan etmek istediğimiz düşünce ve fikirlerimizi görünür kılmak ve girişimde bulunmak için harika bir zaman! Bilinçaltımızda sorun oluşturan her duyguyu kalıcı ve modern şekilde değiştirmeyi, dönüştürmeyi başarabileceğiz.
 
Ateş elementinin ve Aslan burcunun gölge kutbunda gurur, hırs ve inat görülebilir. Kendimizden aşırı emin olma, egonun vurgulanarak güç kazanması kendimizle yüzleşememe sorununa neden olabilir. Yaşayabileceğimiz en büyük tartışmalar gururumuza dokunan ve bildiğimiz düzenin dışına çıkacak görüşlerden oluşabilir. Sabit burç enerjisinin gölgesi olan DİRENÇ; kendini hissettirmeden ve göstermeden kilitlenmemize neden olabilir. Tek başına bu durumları ve duyguları dönüştürmeyi başaramadığımız da destek ve yardım istemek beşeri bir ihtiyaçtır…
 
Sağlık olarak; kalp rahatsızlıkları(çarpıntı, sıkışma), tansiyon problemleri, sırt ağrıları ve tutulmalar, dolaşım sorunlarına açık olacağız. Beslenmemizi düzenlemek, kafein, alkol ve kırmızı et tüketiminde kontrollü gitmek önem kazanacaktır. Ateşli hastalıklar, kalp çakrasında oluşabilecek akışlara açık olacağız. Enerji akışlarının yoğun olduğu zamanlarda bedensel rahatsızlıklarda ve fiziksel ağrılarda artışlar, halsizlik, yorgunluk görülebilmektedir. Süreç boyunca kendimize vakit ayırmak, sevdiğimiz aktivitelere ve dinlenmeye vakit ayırmak, günlük tutmak ve yazı yazmak, içimizden gelen duyguyu özgürce yaşamak, ağlamak, gülmek iyi hissettirecektir.
 
Tutulma Zamanı Neler Yapabiliriz ?
Burcumuz ve yükselenimiz üzerinde gerçekleşen tutulmalar hayatımızı çok yakından etkiler. Astroloji danışmanlığı alarak Tutulmaların getireceği değişimleri önceden görebilir ve doğru ilerleme şansı yakalayabiliriz.  Danışmanlıklarım ve Astropsikoloji terapilerim hakkında bilgi & randevu almak için whatsup 0538 853 39 67 üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
 
Bilinçaltı ve Şifa Çalışmaları
Tutulma zamanları hayatımızdaki blokajların ve çözemediğimiz noktaların görünür olduğu zamanlardır. Uzun zamanın birikmişliği tüm yorgunluğumuzu gözler önüne serer. Yaşamınızdaki sorunları tek başınıza çözmekte zorlanıyor, çıkmaz gibi görünen tüm durumlarda rahatlamak ve gelişim kazanmak istiyorsanız,bilinçaltı temizliği olarak geçen; ruhu ve bilinçaltını dönüştürmeyi amaçlayan spritüel çalışmaları tercih edebilirsiniz.
 
Çalıştığımız kişilerin işiyle ilgili doğuştan yetenekli olması, konusunda uzman ve eğitimli kişiler olması, yaşam tarzı, düşünce yapısı ve ruhsal durumu da çok önemlidir. Reiki ve bioenerjiyle başlayan şifa çalışmaları ülkemizde çok farklı ve geniş çalışma şekillerine kadar uzanıyor ve maalesef ticaret amaçlı bir çok insan mağdur durumda kalabiliyor.
 
Psikoloji tabanlı olan ve kişisel gelişimi amaçlayan, kişileri pozitif düşünmeye ve kişisel kontrole teşvik eden bütün çalışmalara sıcak bakan, eğitime de, deneyime de önem veren biriyim. Bu çalışmalarda en çok Access Bars ve Theta Healing’in faydasını gördüm. Ve bu ikisini deneyimlediğim için sizlere de güvenle tavsiye edebilirim.
 
Üniversiteye ve Astroloji’ye başladığım yıl Acces Bars eğitimi alarak sınav dönemleri yaşadığım kaygıları şifalı elleriyle iyileştiren annem Aysun Odyakmaz sayesinde Acces Bars’ı yakından deneyimleme şansım oldu. Aysun Odyakmaz’dan Acces Bars terapisi hakkında bilgi ve randevu almak için 0534 588 07 58iletişime geçebilirsiniz.
 
Bilinçaltımızdaki yanlış düşünce kalıplarını, inanç kodlarını dönüştürerek tüm sınırları sınırsız hale getiren, skype üzerinden de uygulanabilenen Theta Healing danışmanlığı hakkında bilgi ve randevu almak için iş arkadaşım Uğur Metin Baran’a ulaşabilirsiniz. 0532 061 99 43
 
Şifa her zaman yaratıcıdan gelir ve kul tek başına acizdir. Hepimiz birbirimizden çok farklı şekillerde yaşıyor olsakta burada bulunma amacımız, geldiğimiz ve gideceğimiz yer aynı noktada birleşiyor. Yol boyu birlik halinde yürümek, sevgiyle almak ve vermek, yaşam aşkıyla dolup taşmak, cesurca yol almak, özden görmek, bakmak ve bilmek nasibimiz olsun…
 
Selam, Sevgi ve Aşk ile…
 
Miray Ertuğrul 
 
 
Tutulmanın Burcunuza Göre Etkileri

                                 Koç


 
                                  Boğa

 
 

                                    İkizler



                                               Yengeç
   

                                                          Aslan
 
 
                                                     Başak



                                                           Terazi


                                                       Akrep
                                             

                                                              Yay 
 

                                                             Oğlak 

                                                          Kova 


                                                              Balık


 
 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..