Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Kasım '08

 
Kategori
Futbol
 

Aslan ve kanaryayı kafeslediler

Aslan ve kanaryayı kafeslediler
 

Galatasaray deplasman kayıplarına bir yenisini daha ekledi. İyi de benim için hiç te sürpriz olmadı! Fener'in puan kaybından sonra Galatasara'ın maç kazanması beklentilerimin dışındaydı. Artık iyiye mi yoralım kötüye mi bilemiyorum...Süper Lig'in 12. haftasında Ankaraspor’la deplasmanda karşılaşan Galatasaray, karşılaşmadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı. Son 3 deplasman maçını kaybeden ve 5 deplasmanda sadece 1 galibiyet alabilen sarı-kırmızılılar, rakibi Fenerbahçe'nin 2 puan kaybettiği haftada avantajı değerlendiremedi.


Bugün Ankara’da hava berbattı! Hafif yağmur ve rüzgârın futbol seyrini ve kalitesini olumsuz yönde etkilediği görüldü. Galatasaray’ın işi çok zordu ama fenerin puan kaybettiği bu çok önemli deplasman haftasında Galatasaray bu maçı ne yapıp edip kazanmalıydı.


Bu havada top falan oynanmaz diyenlere hak vermek gerekiyor. Top doğru düzgün gitmiyordu bile. Maç iki takım içinde son derece zor oldu. Lincoln’sız GS tuzsuz çorbaya benziyor. Çünkü ne zaman fener puan kaybederse bizde kaybediyoruz.


Neyse artık, UEFA’ya bakalım biz. Metalist maçını da alıp lider bitmek gerekiyor grubu. . . Bazılarda hala UEFA’ya gitmek için kıvransın dursun. . .


Fenerbahçe bu sezon gittiği Ankara deplasmanlarında galibiyet yüzü göremedi. 3. haftada Hacettepe'ye 2- 1 mağlup olan Sarı-Lacivertliler, bugün de Ankaragücü'ne 2 puan kaptırarak Ankara’da' oynadığı 2 maçta 5 puan kaybetmiş oldu. Benim açımdan beklenen bir sonuçtu. Çünkü derbi galibiyetinin getirdiği bayram havası 2 hafta sürebildi. Eeee...Baba parası ile harçlık bitti bakalım ne olacak?


Fenerbahçe ile Ankaragücü bu gün lig tarihinde 91. kez karşı karşıya geldiler. Fenerbahçe son haftalarda iyi giden formundan(!) uzak bir maç sergileyerek Ankaragücü deplasmanından bir puanla dönüyor. Alex dönmesiyle birlikte takımına büyük bir katkı veremedi. Son haftaların flaş ismi Deivid’de pek formda gözükmedi. Güiza'ya gelince, eh işte bizim bildiğimiz Güiza'ydı yine.


Fenerbahçe karşısında bu gün Bursaspor, Sivasspor, Kayserispor gibi takımlardan biri olsa fark atardı bugün Fenere. Fenerbahçe çok kötüydü. Ama şansına Ankaragücü gibi vasat bir takım ve beceriksiz futbolcular olunca haybeden bir puan attı puan sepetine.


Yok, fener kendine gelmiş yok fener çıkışa geçmiş yok fener şampiyonluğa koşuyormuş… Fısss… Daha küme düşmemeye oynayan Ankaragücü’ne yenilmediği için dua etsin.


Maç boyu Fener'in ne baskısı oldu ne de bir pozisyonu! Dede Aregones Mayıs gelmeden takım hakkında karar vermek doğru olmaz buyurmuşlar. Tabi Mayısa kadar patronu Aziz Yıldıran onu İstanbul’da tutarsa!

 
Toplam blog
: 156
: 5679
Kayıt tarihi
: 05.11.06
 
 

Söz konusu Atatürk ve Laik Cumhuriyet ise; asla tarafsız olamam! Ben; İş ve özel hayatımda Cumhur..