Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Haziran '07

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

Aslanlar

Aslanlar
 

Acun Ilıcalı kimdir diye sorsam çoğumuz cevabı düşünürüz. Peki Acun Firarda desem herkes kimden bahsettiğimi anlıyacaktır.
Acun'un Televole yıllarında başlayan tırmanışı bugünlere dek sürdürdü. Önceleri, "Acun Firarda" programıyla bizleri dünya üzerinde dolaştırmıştı. Güzel doğal !? güzelliklerini TV ekranlarına kendi üslubuyla getirmişti. Bu aralar ise Survivor la karşımızda. Uzun bir süredir cumartesi geceleri kızımla ekran başına geçip Aslanlarla Kanaryaların çekişmesini izliyoruz. Oldukça seviyeli, eğlendirici ve bir o kadar da heyecanlı dakikalar. Tabii GS taraftarı olmam yarışmaya özel ilgi göstermeme neden olmuş olabilir.

Cumartesi akşamı TV lerde ne izlenir? Bence değişik izleyiciyi ekrana bağlayan yapımlar izlenir. İşte Acun da bunu başarmış gibi. Tv lerde yüksek izleme oranı nedeniyle şarkı, dans konulu yarışmaları da izliyoruz. Ama genelinde bir dedikodu furyası, bir jüri yarışmacı kavgası, kaprisler vb. unsurların olması beni ve benim gibilerine itici geliyor.
Survivor , bu açıdan değişik ( yabancı orjinli ) bir yapım.

Evet aslanlar ile kanaryalar finaldeler. Haftaya cumartesi akşamı finalle bu seri tamamlanıyor ( önceki seride Yunanlılarla Türkler vardı ).

Başta finale kalan Özlem ile Çiğdem olmak üzere bütün aslanlara teşekkürler...

 
Toplam blog
: 487
: 1730
Kayıt tarihi
: 01.04.07
 
 

1965 İstanbul doğumluyum. İTÜ Elektrik mühendisliğinden mezun oldum. Özel sektörde Kalite Bölümünde..