Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Şubat '08

 
Kategori
Futbol
 

Aslar oynamalıydı

Aslar oynamalıydı
 

Sevilla galibiyetinden sonra Bursaspor maçı büyük önem kazandı.

Kadrolar da baştan sona kadar değişiklik vardı. Herkes, teknik heyetin başının etini yedi. Neden yedekleri oynatmıyorsun?. Önder ne olacak?. İlhan çürüyecek. Neden İlhan oynamıyor? . Yasin, can , kolin kazım . Kısaca bütün kadroyu ne zaman oynatacaksın diye eleştiriler geldi.

Bugün anladıkki. Bazı yerli futbolcular fenerin futbolcuları değil. Bunun en başında ilhan parlak geliyor. Bu arkadaşımız sürekli artistik hareketler yapıyor. Son vuruşları hikaye . Bunun yerine her zaman kezman oynar. Hele formda bir kezmanı , takım listesini hazırlamadan önce gözü kapalı forvete koyarsın. Alex –semih ikilisinden çok bahsettik. İkisi, maçlarda çok iyi arkadaş olmuştu. Arkadaşlık örneğini koymamın nedeni , birbirlerinin huyunu suyunu bilirler ki ikisi geçmişte lig ve avrupa maçlarında çok can yakmıştır. Kemal sürekli top kaybetti. Kazım fenerin oyuncusu değil. Top istiyor. Her topu eziyor. Ciddyetsiz.Laubali. Can desen allah muhafaza. Herkes edu ve luganoya kızıyor. Yasini, can’ı ve önderi gördükçe diğer as takım futbolcuları mumla arıyorsun.

Yani şunu söylemek istiyorum. Belli oldu ki fenerin asıl futbolcuları yabancılardır. Alex her zaman 90 dakika oynar. Ölü de olsa devid ile başlanır. Kezman her zaman oynar bu kadroda. Bu takım 5 gün üst üstte maç yapsa da altıncı gün de aynı kadroyla çıkar. Hafta içi ispanya ligine damga vurmuş sevillayı yenen kadro bugün de sahaya çıkacaktı. Zico etkilendi. Hemen bu anlayış bitmeli. Kazanan kadro değiştirilmez.

Zico’yu feneri rahat bırakın. Önder ilhan, kolin neden bunlar oynamıyor?. Ne oolcak bu futbolcuların hali dediler. İyi ki de oynatmıyormuş.

Zico yabancılardan kurulu kadro çıkarıp, yerlileri kadroya bulaştırmazsa fener maçları kazanır. Eskileri kazanacam derken as’lar yok olacak.

Hafta içi gs maçı var. Onun psikolojisi başkadır.

Maçın hakemi de fenerin penaltısını vermedi.

Mardinli ergin

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..