Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Haziran '10

 
Kategori
Dünya
 

Aslı olsaydı yanardınız

Şetayet komondoları israil askeri organizasyonunun en mükemmel ve tarihinde çok başarılı operasyonlara imza atmış birlikleri olarak tanınıyor. Bu komandolar Gazzeye insani yardım götüren içinde yuzlerce silahsız insan bulunan Mavi marmara adlı sivil yolcu gemimize çıkartma yaptılar.Unuttukları veya bilmedikleri bir konu vardı.

Gemide dünyada gözünü kırpmadan ölümü göze alan, savaş da ve barış da tarih boyunca ölümü hoşgeldi safa geldi diye sevinçle karşılıyan tek asker millet olan Türklerin varlığının neler yapabileceğini hesap edemedi.

İsraill komondoları gemiye halatlar atarak pervanesini tam olarak kaptanın usta manevrası ile bloke edemiyorlar, gemiye çıkmak için çengelli halat atıyorlar, gemiden su sıkan ve çengelleri söküp atan insanlarımız buna izin vermiyor ve başarısız oluyorlar.

Helikopterden indirme yaperken, ipi çeken insanlarımız komondoları armut gibi geminin bordasına düşürüyor, gemiye inen beceriksiz İsrail komondolarından bazılarını yere düşüyor ve tahta sopalarla köşeye sıkıştırıyorlar. Adamlar kabus yaşamaya başlıyorlar.

Yuksek teknoloji kullanan komondolar, gemıdekı sıvil insanlarımızın yedek frekansla yayım yapmalarının tuzağını farkedemiyor, tüm dünya saatlerce televizyon yayımları kesilmeden vahşeti kesintisiz izliyor.

Ve çaresiz kalan bu acizler, insanlıkdan uzak komondolar sivil insanlarımıza kurşun yağdırıyorlar ve başarılı oldukları savıyla eskı generalleri Barak tarfından tebrik ediliyor.

Bu karşılaştığınız Türk milletinin sivil kısmı, sıcak denizlerde gemilerde Türk Sat komondoları olsaydı, kardak kahramanlarının aslı olsaydı, ve kahramanlarımız gerçek savaşda olsaydı Şatayet komondolarını Felaket adı koyar tarıhın derınlıklerıne gömerdi.

Tüm şehitlerin insanlık adına aziz hatırası önünde eğiliyor ve rahmet diliyorum.
Şimdi Türkiye uyanacak ve yapması gerekenı yapacak umudum var, şimdiden eski başbakan Olmert barış yapılır Türkiye kaybedilemez demeye başladı, sayın başbakanın bu samımı tutumu realıteye yansımalı.

israil'den heron almıyacağız, insansız uçaklarımızı Türk mühendisler yaptı onları kullanalım.

İsraille yapılan tüm askeri anlaşmaları iptal edelim.

İsrail'in modernıze ettiği M tanklarını çöpe atalım Türk Şahın tanklarını yapalım. Zira tüm sırralarını biliyorlar.

F 16 savaş uçaklarının savaş kod yazılımları dünyada ABD, İngiltere ve İsrailde var yani bu uçaklarla biz savaşamayız milli yazılım ve Türk uçağı yapmalıyız^.

Bir kez kullanılan ve toprakda kanser yapan İsrail tohumlarını almıyoruz. Türk tohumu ve Türk ziraat ilaçlarını üretiyoruz.

İsrail halkıyla dost olduğumuzu tüm dünyaya on kez ilan ediyoruz.

Türkiyem kendi tekniğine kendi bilimine kendi insanına güveneceksin, başkasının parası silahı teknolojısı, tohumu ile bilimi ile bölgesel güç olma lider ülke olma iddası olamaz.

Ne demiş Atamız muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

 
Toplam blog
: 233
: 364
Kayıt tarihi
: 02.07.09
 
 

Satış ve pazarlama uzmanıyım. Büyük ve yerel şirketlerde bölgesel ve ulusal satış ve bayii organizas..