Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Kasım '07

 
Kategori
Psikoloji
 

Aslında hiç olmadı aşk

Aslında hiç olmadı aşk
 

Bloğumdaki resim www.cheryllavender.com adresinden alınmıştır.


Var gibi göründüğünde bile aslında hiç olmadı aşk. Alışılmışın dışında yaşanan gelgitler, gözyaşları, kalp atışları. Ne garip!

Aşık olmadığın günlerde saçmasapan olduğunu düşündüğün şeyler normal gelmeye başladı sana. Ve bitmez tükenmez kıskançlık krizleri yaşamaya başladın kendi içinde. Bazen sevdiğinide çileden çıkardın istemeden. Aşkın cilveleri olsa gerek diye düşündün sonra. Tuzu biberi dediğinde kısa sürerdi kavgaların. Kavgalardan sonra barışmaların güzelliği vardı o zamanlar. Özlemek içindeki tutkuyu pekiştirirdi. Güzeldi herşey. Varlığı bile. Paylaşmak karşılıklı hisleri, yediğini, içtiğini herşeyini. Aynaya baktığında yalnız kendini değil yanında onuda görüşün tesadüf olamazdı senin onun diğer yarısı olduğunu düşündüğün günlerde. O olmadığında nefes alamadığını hissettin sonrasında. Hayatının sonuna kadar onunla olmayı istedin. Oysa böyle şeyleri belkide düşünecek en son kişi sendin. Sonraları herkesi onunla kıyaslamaya başladın. Sevdiğin herkeste ondan bir parça bulduğunu düşündün. Sevmek onunla başladı dimi.

Yalnızlığı unutmuşken, birden onun varlığına alıştığını ve artık kavgalardan sonra bile barışmaların tat vermediğini anladın. Daha sonra dokunuşlarının heyecan vermediğinide eskisi kadar. Onu çözmeye, anlamaya çalışırken sarfettiğin çabanın, her yeni yönünü fark ettiğinde daha çok bağlandığın insanın aslında o olmadığını anladığında çok geçti aşkın var olmadığını söylemek için. Aşk sandığın o tutkununda alışkanlık olduğunu fark ettiğinde aramadın aşkı kuytu köşelerde. Olan herşeyi kabullenircesine hala aşk olduğuna inanmak istedin yaşadıklarının. Ama değildi ya.

Aslında hiç olmadı aşk.....

 
Toplam blog
: 63
: 512
Kayıt tarihi
: 21.03.07
 
 

1984 zonguldak doğumluyum. İkizler burcuyum:) Z.K.Ü endüstriyel elektronik mezunuyum. İlgi alanla..