Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Şubat '17

 
Kategori
Siyaset
 

Assanız da, kesseniz de, darbe yapsanız da; evet, evet, evet!

Assanız da, kesseniz de, darbe yapsanız da; evet, evet, evet!
 

ASSANIZDA, KESSENİZDE, DARBE YAPSANIZ DA; EVET, EVET, EVET!


Hamdolsun ki müthiş bir milletimiz var. Türk olmak hakikaten rabbimizin bir lütfu. Düşünün; 15 Temmuz darbe gecesi hiç gözünü bile kırpmadan canını vatanı için yok sayıp tankların altına şehit vatandaşlarımız gibi yüce millet dünyada var mıdır? Osmanlı’nın torunu olmaktan, Türk olmaktan, en önemlisi de, elhamdülillah Müslüman olmaktan gurur duyuyorum. Kısa bir hikâye ile nasıl onurlu bir millet olduğumuzu anlatacağım.

Seddülbahir ve Conkbayır'ın büyük kahramanlarından biri de Bombacı Mehmet Çavuş 'tu. Bu kahraman Anadolu çocuğu, İngilizlerin siperlerimize fırlattığı el bombalarını korkusuzca hemen yakalar, karşı tarafa fırlatır ve zararını kendilerine dokundururdu. İngilizler bunu anlamış olacaklar ki bombaları bir kaç sayı saydıktan sonra fırlatarak Mehmet Çavuş 'un iadesini önlemeye çalışmışlardı. İşte böyle bir bomba Mehmet Çavuş 'un elinde patlayarak sağ elinin bileğinden kopmasına sebep olmuştu. Bu yiğit delikanlı vazife şuuruyla hastahaneden tabur kumandanına yazdığı mektupta şöyle diyordu:

"Sağ kolumu kaybettim, zarar yok, sol kolum var. Onunla da pekâlâ iş görebilirim. Beni müteessir eden ve yüne kıtama iltihak edip düşmanla çarpışmama mani olan şey yaramın henüz kapanmamış olmasıdır. 

Hastahaneden kurtularak halen harbe iştirak edemediğim için beni mazur görünüz, affedeniz muhterem kumandanım."

Allah’ın izniyle ülkemiz yine bir imtihan içerisinde… İnşallah gelecek yüzyıla ülkemiz süper güç olarak daha güçlü kalkacaktır. Siyonist tuzaklara kanmayacak ve vatanımızın bekası için assanız da, kesseniz de, darbe yapsanız da Referandumda Evet, Evet, Evet diyeceğiz.

 
Toplam blog
: 358
: 662
Kayıt tarihi
: 22.12.12
 
 

4 Aralık 1982'de Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde doğdu.Tavşanlı Fevzi paşa ilköğretim okulu,İmam h..