Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ocak '13

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Astım ve Nefes

Astım ve Nefes
 

Doğru nefes alarak solunum sisteminizin tamamını kullanmaya başladığınızda bedene giren oksijen miktarını da arttırırsınız. Bedendeki oksijen miktarının artması, bedendeki enerji frekansının yükselmesi anlamına gelir. Enerji frekansının yükselmesi çok önemlidir. Çünkü enerji frekansı yükseldiğinde kendimizi daha iyi hissederiz, moralimiz yüksek olur. Bizi hastalıklardan uzak tutan da bu “moral yüksekliği” dir. Bu yüzden de doktorlar moralimizi yüksek tutmamızı isterler. 

Tek bir transformal nefes seansı dahi moralinizi yükseltebilir. Nefesi sürekli hayatınıza aldığınızda ise mucizevî olaylar deneyimlenir. Örneğin Transformal Nefes tekniğini keşfeden sevgili hocam Dr. Judith Kravitz 6 ay sürekli nefes yapmış ve sonunda gırtlak kanserini yenmiştir. Transformal nefesin hastalıkları uzak tutma etkisi özellikle astım, tiroit, migren, akciğer ve kalp rahatsızlıkları ve alerjilerde belirgin bir şekilde görülmektedir. Bugünkü yazımda nefesin astım üzerindeki şifa etkisinden bahsetmek istiyorum. 

Astım’ın endişe ve stresle direk bağlantısı vardır.  Transformal nefes tekniği burada, stresi süratle ortadan kaldırmak için kullanılmaktadır. Çünkü astımı olanlar yeteri kadar oksijen alamadıklarını düşünerek daha fazla nefes almaya çalışırlar. Kişi bu şekilde kendini zorladıkça tahriş olan ve şişen solunum dokuları normalde nefes verirken dışarı atılan karbondioksiti bloke edecektir. Karbondioksit miktarı bloke edildikçe sonraki nefeslerde akciğerlere alınan oksijen miktarı da giderek azalacaktır. Böylece astım hastası yaşamın en önemli besininden yani oksijenden mahrum kalacak,  zihni bulanacak, giderek kendini daha da endişeli hatta korku içinde hissedecektir. Bu halden çıkış derin nefes alıp rahat nefes vermekle mümkündür.  Bunun için de solunum sisteminin tam kapasite kullanılması önemlidir.  Kişi diyaframını kullandıkça bedendeki oksijen ve karbondioksit oranı da dengelenecek, kendini daha iyi hissedecek ve de en önemlisi morali her daim yüksek olacaktır!

 

Sevgiler 

www.yourwishisyourreality.com

Sibel.kavunoglu@gmail.com

  

 
Toplam blog
: 615
: 248
Kayıt tarihi
: 09.11.10
 
 

Geçmişte finans sektöründe ağırlıklı olarak iyileştirme ve geliştirme projelerinin hayata geçiril..