Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Aralık '14

 
Kategori
Astroloji
 

Astrolojik olarak 2015'te Türkiye ve dünyayı neler bekliyor

Astrolojik olarak 2015'te Türkiye ve dünyayı neler bekliyor
 

tek çare astoloji


2015 Türkiye ve Dünya için zor bir yıl olacak.

Zira Satürn 23 Aralık’ta Yay burcundaki seyahatine başlayacak,  yaklaşık 3 sene burada kalacak.

2015’in Kasım ayına kadar anayasa kapsamında, eğitim, ulaşım, yayıncılık ve sağlık sektörlerinde yeni ve kısıtlayıcı yasaların uygulanacağındanbahsetmek mümkün.

Bu zaman diliminde, rejimi ya da sistemleri kendi inançları yönünde değiştirmek isteyenlerin çok daha ön planda olduklarını göreceğiz. Siyasi ve ahlaki ilhamlara dayanan yeni düzenlemeler, özgürlük, özgünlük ve anlayış vaat etmeyebilirler.

Yay tolerans ise  Satürn toleranssızlıktır. Düşünceler siyah ya da beyazdır. Özgürlüğe saygının çerçevesi otoritelerin belirlediği kurallar içerisindedir.

Satürn Yay, saçma baskılar altında yaşanan bir inanç krizi ortamına da işaret edebilir. Satürn Yay döneminde insanlar maddi konular için değil inançları için mücadele edecekler.

İnançları yoluyla hâkimiyet mücadelesi verecekler.

Bilgili ve tecrübeli kişilerin yerini vasıfsız, bilgisiz ve yetersiz kişiler alabilir. Skandallara, 2015’in ikinci yarısında ve 2017 Ekim ayında ekonomik krize hazırlıklı olmalıyız.

Cehalet, Satürn Yay transitinin en büyük cezası. 

Satürn Yay transitinin en zor aşaması, 2015 Kasım–2016 Eylül arasında. Sular zehirlenebilir, bozuk gıdalar sebebiyle karmaşa yaşanabilir.

Aşırı yağış ya da kuraklık, toprak kaymalarının artması, ekolojik kirlilik bu evreye denk gelebilir. Bazı ülkelerin liderleri kontrollerini kaybedebilir, işlerini bırakmak durumunda kalabilirler.

Türkiye’de ise toplumun model aldığı liderlerle ilgili şoke edici gerçekler ortaya çıkabilir. Dolayısıyla protestolar, kampanyalar ve boykotlar bu dönemde artabilir.

Satürn Yay transitinin pozitif yanı evrensel anlamda başarılı bilimsel girişimler olabilir.

Astronomiyle ilgili yeni keşiflerden bahsedilebilir. Güneş enerjisi, elektrik ve hidrojenle çalışan araçların evrimine dair sevindirici haberler gelebilir.

Obeziteye çare bulunabilir.(alıntı*Kristin Demirci) 

 

 

 
Toplam blog
: 432
: 6177
Kayıt tarihi
: 08.10.06
 
 

Med cezir içinde kafasına estiği gibi yaşayan bir havva kızı birazcık kağıt kalem aşinalığı olmas..