Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Şubat '14

 
Kategori
Astroloji
 

Astrolojinin doğru kullanımı

Astrolojinin doğru kullanımı
 

ASTROLOJİNİN DOĞRU KULLANIMI


Doğum haritası holistik bir sistemdir, bu yüzden parçalara ayırarak yorumlanamaz, profesyonel bir astrolog tarafından bütünsel olarak yorumlanmalıdır. Yorum esnasında bütünün parçaların toplamından daha fazla olduğu gerçeği unutulmamalıdır.

Ayrıca bir doğum haritasının sadece "yemeğin malzemelerini" ifade ettiği gerçeği de unutulmamalıdır... Bu malzemelerle hangi yemeği hangi kıvamda ve nasıl pişireceğine karar verecek olan harita sahibidir. Bazı kişiler az malzeme ile “muhteşem” yemekler yaparken, bazıları bol malzeme ile “berbat” yemekler pişirebilir:) Bu yüzden doğum haritasındaki yatkınlıklardan daha önemli olan harita sahibinin özgür iradesi ve farkındalık düzeyi ile şekillenen hayata ilişkin tutumlarıdır.

Astrolojik verileri mütemadiyen acıdan kaçınmak ve hazza ulaşmak için kullanan bir birey gerçek “gelişim” fırsatlarını kaçırmaya mahkûmdur. Üstelik acıdan kaçınmaya çalışırken, “eyvah başıma bir felaket gelecek” şeklinde düşünmeye devam ederse, zaman içinde “kaygı bozukluğu” ile karşı karşıya kalabilir.

Astrolojik analizlerdeki temel amaç, harita sahibinin farkındalık düzeyini arttırmak olmalıdır. Astroloji; hayattaki tüm olumsuzluklardan kaçınmak için değil, bu görece olumsuz durumların arkasındaki mesajları doğru okumak ve tekâmül fırsatlarını yakalamak adına kullanılması gereken bir araçtır.  Sevgiyle kalın ve kendinize iyi davranın...

 
Toplam blog
: 49
: 4370
Kayıt tarihi
: 27.01.12
 
 

25 Ocak İstanbul doğumludur. Alman Lisesi'nden mezun olduktan sonra başladığı lisans eğitimini İs..