Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ocak '13

 
Kategori
Astroloji
 

Astrolojiye göre Ocak 2013 dedi ki!

Astrolojiye göre Ocak 2013 dedi ki!
 

Yepyeni Yıl Kutlu Olsun


Yepyeni bir yıl ve yılın ilk günü! Akşam geç saatlere kadar yeni yıl karşılamaları sürdü. Biraz geç kalkıp gecenin sersemliğinden kurtulup önümüze bakacağız. Geçen yazılarımda 2013 genelini, aşk, sağlık ve para durumlarımıza bakmıştık. Şimdi de Ocak ayı bizi nasıl karşılayacak? Her ne olursa olsun umut etmeye devam etmek gerekiyor diye düşünüyorum. Hepinizin YENİ YILINI KUTLUYORUM!
 

KOÇ BURCU OCAK AYINA GENEL BAKIŞ:Koçlar Ocak ayı boyunca amacınıza uygun şekilde hızlıca ilerleyebilirsiniz. Yeni olan çalışmalarınızı grup içinde ve toplumsal alanda aktif şekilde gösterme fırsatları yakalarsınız. Mesleki konularda hayallerinize uygun şekilde kafanızın içindekileri gerçekleştirebilirsiniz. Sorumluluklarınız size ağır gelse de, gelişim için bunların gerekli olduğunu bilmelisiniz. İş konuları ve sosyal ilişkiler bakımından gayet aktif bir dönem olduğunu söylemeliyim. Güçlü olma, yeni bir şeyler ortaya koyma, derinlikli gözlemde bulunma anlamında etkili bir on gün sizi bekliyor. Maddi konulara dikkat edelim. Amacımız her ne ise ona adapte olarak işlerimizi düzenleyelim. Ay sonunda aşk hayatınızla ilgili konularda sizi duygusal açıdan güçlü kılacak gelişmeler yaşanabilir. Bu ay, hem iş hem hedefleriniz hem de sosyal yaşamınızla alakalı konular bir hayli etkili. Özellikle amacınıza uygun gelişmeler moralinizi yükselticidir.

BOĞA BURCU OCAK AYINA GENEL BAKIŞ: Boğalar Ocak ayı boyunca işlerinizi bildiğiniz şekilde yapmaktan hoşlanırsınız. Birilerine uymak istemezseniz! Psikolojik açıdan bazen gereksiz meseleler yüzünden gerginleşirsiniz. Ancak bunlara rağmen yaratıcı gücünüz, ciddiyetle işlerinizi yapabilmeniz gayet kolaydır. İş ve mali konular üzerinde egemen olma arzunuz yüksektir. Sağlığınız, iş ilişkilerinize özen göstermenizde yarar var. Bu on günlük dönem size büyük bir kuvvet ve kendinizi yenileme gücü verecektir. Bazı kişiler üzerinizde baskı kurmaya kalkışabilirler. Ancak siz onları gayet kolay bir şeklide saf dışı edebilirsiniz. Ay sonunda aileniz ve evinizle ilgili konularda inatlaşmalardan uzak durunuz. Ocak ayı, ilişkilerde ciddiyet, iş konularında yenilikçi, ailevi konularda dikkatli olunması gereken bir ay olarak gözükmektedir.

İKİZLER BURCU OCAK AYINA GENEL BAKIŞ: İkizler Ocak ayı, sürpriz gelişmeler, yenilikleri uygulamanızda, yeni bir iş için start vermenizde yardımcıdır. Ancak işinize dört elle sarılmayı ihmal etmeyiniz. Mali konularda ciddiyet düşünmekte yarar var. Gerek özel gerekse her türden ilişkinizde prensipleriniz doğrultusunda hareket etmelisiniz. Taviz vermek zorunda değilsiniz. Şansınız gayet yüksek ve siz aktif bir şekilde kendinize uygun olanı elde edebilecek güçtesiniz. Aşk hayatınızla ilgili konularda biraz zorlanmalar yaşanabilir. İlişkide dengeli davranmak gerekiyor. Al gülüm ver gülüm şeklinde olmalı. Sezgileriniz gayet güçlü ve paranızı hangi alanda değerlendirmeniz gerektiğine karar verebilirsiniz. Dış dünyadaki girişimler moral gücünüzü yükseltici. Ancak sağlığınıza özen göstermeyi, ilişkinizle ilgili konularda ciddiyetle durmak gerekiyor. Ay sonuna doğru yolculuk, görüşme, eğitim ve aşk hayatınızla ilgili konularda gelişmeler gayet olumlu.

 YENGEÇ BURCU OCAK AYINA GENEL BAKIŞ: Yengeçler Ocak ayının ilk on gününde ilişkiniz, partneriniz ve genel olarak iş ortaklığı gibi konularda sorumluluklarınız artıyor. Birbirinize karşı anlayışlı olmayı ihmal etmeyiniz. İlişkisi olmayanlar ciddi anlamda durumlarını gözden geçirebilirler. Yeni birisiyle tanışabilirsiniz veya eski ilişkinizle alakalı gelişmeler yaşanabilir. Özgür hareket etmek, konuşmak, iletişimde bulunmak, işleri organize etme, kafanızın içindekileri yerli yerine koyabilmek için bir hayli uğraşabilirsiniz. Sizi destek vermeye çalışan kişilerin üzerinizde baskı kurmadan, anlayışla ve akıl vermeye kalkışmadan bunu yapması gerekiyor. Yoksa kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Mali konularda ay sonuna doğru bütçenizi gözden geçirmekte ve fazla açılmamakta yarar var.

ASLAN BURCU OCAK AYINA GENEL BAKIŞ: Aslanlar Ocak ayı sağlık başta olmak üzere iş hayatınızla ilgili konularda kendinizi güvende hissetmeniz, ileriye dönük umutlu düşünmeniz zor olabilir. Siz bu konuları kafanıza bir hayli takabilirsiniz. Daha iyi şartlarda yaşamak istersiniz. İşiniz gayet önemlidir. İyi bir konuma yükselmek, geleceğinizi belirlemek arzunuz öyle yoğundur ki, hayatın güzelliklerini eğlenceli yanlarını hissetmekte, yaşamakta zorlanırsınız. Oysaki kendinize mutlaka zaman ayırmalı, dinlenmeyi bilmelisiniz. Ay ortasında iş ve sağlık konuları bir hayli önde olacaktır. Hem duygusal hem de bilinçli bir şekilde bu konulara önem verirseniz ilk on gün boyunca rahat edersiniz. Ay ortasına doğru ilişki, arkadaşlıklar, evlilik ve beraberlik konularında yoğunluğunuz artacaktır. İlişkisi olanlar, partnerlerinin özgür hareket etmesi, kendine dönük kararlar almasını yadırgayabilirler. Genelde karşı taraf pek sizin gibi düşünmeyebilir, ilişkiyi sürdürse de çoğu zaman inatçı davranabilir. İlişkisi olmayanlar yeni biriyle tanışabilir. Bu kişi oldukça ilginç, bağımsız ancak sizi bir hayli heyecanlandıran kişidir. Ay sonuna doğru gayet güçlü, olumlu kararlar verebilirsiniz. Yeni gelişmeler imajınızı güçlendirici ve umutlandırıcıdır.

BAŞAK BURCU OCAK AYINA GENEL BAKIŞ: Başaklar Ocak ayınız, özellikle ilk on günlük dönemi hem aşk hem iş hayatı hem de moral gücü bakımından gayet olumludur. Doğan her yeni günü umutla, ayaklarınız sağlam yere basacak şekilde değerlendirmeniz kolaydır. Ne istediğinizi bilen biri olarak, neyin sizin için faydalı neyin size gerekli olduğunu gayet iyi saptayabilir ve bunları elde edebilirsiniz. İlişkisi olmayanlar için ilk on günlük dönem ümitlendiricidir. Ocak ortasına doğru kendinizden ziyade başkalarına faydalı olacak şekilde işlerinizi düzenlemeniz, iş konularında yenilikçi düşünmeniz gerekir. Kafanızın içinde bazı tereddütleriniz olabilir. Sözgelimi iş problemi yaşayan bir Başaksanız iş arayabilirsiniz. İşinizden memnunsanız yeni projelere girişebilirsiniz. Kalabalık bir ortamda görev alabilirsiniz. Evde yaşayan bir kişiyseniz rahat bir ortam yaratmak için değişimlerde bulunabilirsiniz. Ay sonuna doğru hem sağlığınıza dikkat etmeli hem de aşk hayatınızla ilgili konularda onun bunun sözüne değil, gelişmelere göre iç gözlemde bulunmalısınız. Bazı laf sözler canınızı sıkabilir.

TERAZİ BURCU OCAK AYINA GENEL BAKIŞ: Teraziler Ocak ayının ilk on gününde, özellikle ailevi konular bir hayli etkili. Bazılarınız taşınmayı düşünürken, kimileri ev içinde kendini baskı altına alınmış hissedebilirler. Güven duygusu çok önemli. Çünkü ev içinde eğer sevgi alışverişinde sorunlar varsa bu sizi bir hayli rahatsız eder. Bu sürede sizin için en önemli konu, güven içinde yaşamaktır. Sorumluluklar artabilir, genelde yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. Duygularınızı kimseye açmaktan hoşlanmazsınız. Etrafınızda bulunan kişilerin size karşı anlayışlı olmalarını istersiniz. Sizden yaşça büyük veya tam tersine yaşça küçük olan bir ilişki kafanızın içini bir hayli kurcalayabilir. Ay ortasına doğru canlanmaya başlarsınız. Sosyal faaliyetleriniz artır, kendinizi gayet iyi hissedersiniz. Hayatın güzelliklerini yaşama arzunuz bir hayli yüksektir. Yeni bir aşk, devam eden ilişkinin güçlenmesi mümkündür. Üzerinizde hiç kimsenin ve hiçbir şeyin denetimi yoktur. Dilediğiniz gibi hayatınızı düzenlersiniz. Ay sonuna duygularınız bir hayli aktif hale gelir. Benim kararım bu, bu yolda ilerleyeceğim, geri adım atmayacağım şeklinde düşünürsünüz.

AKREP BURCU OCAK AYINA GENEL BAKIŞ: Akrepler Ocak ayının ilk on gününde güven ve istikrar tümüyle iş ve özel ilişkilerde ön sırada yer alacaktır. Çalışmak ve hayatınızı garanti altına alabilecek yolları aramak, toplum içinde bir yer edinmek arzusu bir hayli yoğun. Yakın çevremizdeki kişilerle saygın ve mesafeli bir şekilde ilişki kurmayı istiyoruz. İnsanların da bize karşı böyle davranmasını bekliyoruz. İş anlamında sorunları olanlar genelde işinde başarılı kişilerle iletişimde bulunmayı tercih edeceklerdir. Kaldı ki 11 Ocak civarında bahsettiğim bu konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir, kararlar alınabilir. Ocak ayının ortalarında aile içinde, iş hayatında, arkadaşlıklarda zorlanmalara pek gelemezsiniz. Evinizde kendi istediğiniz şekilde hareket etmeniz kısıtlanabilir. Siz de buna bir çözüm bulmak için var gücünüzle çabalarsınız. Hayat koşullarıyla dışarıda mücadele ederken ev alanı içinde denetlenmek pek hoşunuza gitmez. Bir değişim arzusu yüreğinizin tam ortasında belirgin hale gelir. Enerjinizi mutlaka boşaltabilecek aktivitelere yönelmekte yarar vardır. Ay sonuna doğru iş hayatında çok dikkatli olunuz. Birdenbire işten ayrılmak, özgür olmak, en ufak bir baskıda isyan etmek gibi durumlar yaşanabilir.

YAY BURCU OCAK AYINA GENEL BAKIŞ: Yaylar Ocak ayının ilk on gününde, kendinizi güven altına alabilmek için kişisel ve iş anlamında bir hayli ciddi hareket edersiniz. Özellikle 11 Ocak tarihi bu anlamda önemlidir. Girişimde bulunmak ve durumunuzu iyileştirmek için harekete geçebilirsiniz. Ancak bir yandan da bulunduğunuz durumu risk altına almaktan çekinirsiniz. İstersiniz ki, işler kendiliğinden şöyle yoluna girsin ve en azından rahat edeyim. İlişkilerde genel olarak güven ve istikrar konusu bir hayli öndedir. Siz aslında özgür yaradılışta olmanıza rağmen, bu on günlük dönemde beraberliğinizi veya ilişki meselelerini dikkatle ve ciddi şekilde ele alarak gözden geçirebilirsiniz. Ocak ortası itibariyle çevrenizin gözbebeğisiniz. Yenilikleri uygulama, özgürce düşünme, hareket etme anlamında enerjiniz bir hayli yüksek. Kültürel sohbetler, yeni insanlarla tanışma, kafanızın içindekileri gerçekleştirme yönünde bir hayli aktif hareket edebilirsiniz. Başkaları sizin gayet zeki, atılımcı ve insanlarla kaynaşmayı bilen bir kişi olduğunuzu düşüneceklerdir. Girişimde bulunmak istediğiniz konularda, alanlarda başarılı çıkışlarınız olacaktır. Ay sonuna doğru, özgürlük ve yenilik arzunuz bir hayli artar. Uzaklara gitmek, hayatınızı kurmak, yeni yerler insan tanımak istersiniz. Ocak ayının ikinci yarısının sizler için gayet olumlu geçeceğini söyleyebilirim.

 OĞLAK BURCU OCAK AYINA GENEL BAKIŞ: Oğlaklar Ocak ayının, ilk on günlük döneminde iş hayatınız ve dış dünya ile olan ilişkinizde hakimiyetiniz belirgin oranda yükselmeye başlar. Hem yeni bir yaş kazanmanın hem de geçtiğimiz yılki tecrübelerin ışığında yıla adım atarken bir hayli kararlı kendinizden emin olacaksınız. Burcunuzda oluşacak Yeniay, yeni hedefler belirlemek ve bunların üzerine giderek gerçekleştirmek yönünde faydalıdır. Belki biraz mesafeli, hatta bazen fazla ciddi bulunsanız da, siz artık gereksiz insanlarla boş yere zaman kaybetmek niyetinde değilsiniz. Bu yüzden bu mesafeyi gayet doğal saymalı. İş konuları, maddi meseleler, hedefleriniz anlamında kafanızın içindekileri gerçekleştirmek için kendinize güvenebilirsiniz. Ayın ikinci yarısında mali konular özellikle etkilidir. Ne olursa olsun, taviz vermeden hakkınız olanı istemeyi bilmelisiniz. Otoritelerle görüşmeler, gelirleriniz ve bütçenizin tanzimi için Ocak ayının ikinci on günlük dönemi bir hayli etkili gözüküyor. Ay sonuna doğru, başkalarından beklentiniz olan parasal ve ilişki anlamındaki desteklerde zorlanmalar yaşanabilir. Risk altına girmemekte yarar var.

KOVA BURCU OCAK AYINA GENEL BAKIŞ: Kovalar Ocak ayının ilk yarısında mesafeli bir ilişki alışverişi göze çarpar. Gerek özel hayatınız gerek iş ve gerekse ailevi konularda kimseyle bir şeyinizi paylaşmak istemezsiniz. Sizin kendinizi anlatmak veya anlaşılmak gibi bir derdiniz yoktur. Çünkü bu ilk iki hafta birçok meselenin içsel anlamda gözden geçirilmesi ve kafanızın içinde yerli yerine konulması şarttır. Olumsuz bir iki hafta olarak değerlendirilmemelidir. Sadece sessiz ve belki de planlarınızı kimseye sezdirmeden ele almak için gerekli bir zaman dilimidir. Yarım kalan işler toparlanır. Özel meseleler üzerinde düşünülür. İş anlamında yapmak istedikleriniz derlenir toparlanır ve hazır hale getirilir. Geçmiş yılın bir muhasebesi yapılır. Yeni adım atılan yıl için hedefler belirlenir. Şartlar uygun değilse, önünüzde engeller varsa, bunların nasıl düzene konulacağı hususunda değerlendirmelerde bulunulur. Ayın ikinci yarısı sizin için gayet olumludur. Bundan önceki iki hafta süre içinde ele alınanlar şimdi yürürlüğe konabilir, girişimlerde bulunulur, gayet hızlı bir şekilde uygulamaya geçilir. Yeni hedefler belirlenir, aktif gücünüz, enerjiniz yüksektir. Özgürce fikirlerinizi ifade edebilirsiniz. Ay sonuna doğru, ilişkiniz, aşk hayatınız, partnerinizle alakalı konularda dikkatli olunmalıdır. Aranızda beliren sorunlar, bir tarafın hakim olma dürtünüz canınızı bir hayli sıkabilir.

BALIK BURCU OCAK AYINA GENEL BAKIŞ: Balıklar Ocak ayının ilk on günlük döneminde ciddiyetin bir hayli yoğun olduğunu söyleyebiliriz. Sosyal açıdan güçlü insanlardan destek görebiliriz veya bu kişilerle irtibatta bulunabiliriz. Ancak içten içe karar vermekte, atak davranmakta, uygunsuz durumlar karşısında mücadele etmekte, hakkımızı aramakta zorlanabiliriz. Sanki bir dağınıklık, bazen boş vermişlik halimiz vardır. Bir yandan ev veya ofis içinde veya yaşadığınız yerde düzenlemede bulunmak pek kolay olmaz. Bir şeyleri toparlamak isteseniz de, müdahalede bulunmakta zorlandığınız meseleler sizi bir hayli yorabilir. Sanki her şey birbirine bağlı gibidir. Güvendiğiniz dostlarınız size yardımcı olabilir. Ocak ayının ikinci on gününde hassasiyet yükselir. İletişiminizde durgunluk, kendinizi ortaya koymakta zorlanma, geriye çekilme ihtiyacı duymanıza yol açar. Benim tavsiyem Ocak ayında kendinizi zorlamamanız, psikolojik açıdan sizi baskı altına alan konuları sakince gözden geçirmenizdir. Ay sonuna doğru sağlığınız, iş hayatınızla ilgili konularda dikkatli olmakta yarar var.

Tümü Alıntıdır

Umarım beğendiğiniz yorumlar bulmuş, hayata sımsıkı sarılmışsınızdır. Karşınıza hangi zorluk çıkarsa çıksın hayata umutla bakmaya devam etmeliyiz. İnsan yılmadan, umutla, ileriye gülümseyerek baktıkça hayatın zorlukları kolaya dönüşecektir.

Hayatta her şeyin akışının elinizde olması dileği ile…

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..