Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ocak '11

 
Kategori
Haber
 

Asya Bu Türk'ü İzlemeye Hazırlanıyor

Asya Bu Türk'ü İzlemeye Hazırlanıyor
 

Rıfat Karlova'nın yer aldığı bölüm tüm Asya'da izlenebilecek, ünlü sunucu Janet. Kaynak: Google.


TEKİRDAĞ (İHA) - Uzakdoğu'da yaptığı televizyon şovları ve stand-up gösterileriyle milyonları eğlendiren Tekirdağlı Rıfat Karlova bu kez de Tayvan'ın tüm Asya'da sevilen "Fun Taiwan" isimli programına katılmaya hazırlanıyor. 

Dünyaca ünlü bir kanalda (Travel and Living Channel) Asya ekibiyle beraber hazırlayacağı programda ünlü sunucu Janet'e eşlik edecek olan Rıfat Karlova, yer alacağı program boyunca hem Tayvan'ı gezecek hem de Türk kültürünü anlatacak. 09-14 Ocak arasında çekimleri İngilizce olarak yapılacak olan programın ardından Rıfat Karlova'nın yer aldığı bölüm tüm Asya'da izlenebilecek. Hazırlandığı program hakkında bilgi veren Karlova, "Benim için eşsiz bir yolculuk ve tecrübe olacak. Türk kültürünü bu kez çok daha yakından tanıtma fırsatı yakalayacağım" dedi. 

Çin'de bulunan kanallardan davet aldığını anlatan Rıfat Karlova, iyi derecede İngilizce, Almanca ve Çince bilmesinin uluslararası show dünyası için büyük avantaj olduğunu söyledi. Karlova, Ocak ayında "Mükemmel Erkek" isimli diziyle de Tayvan seyircisiyle buluşacağını ve bu dizinin de çok sevileceğini sözlerine ekledi. "Türk izleyicilerine de çok güzel programlar izletmek istiyorum" diyen Karlova, hedefinin uluslararası eğlence endüstrisinde bir Türk olarak çok daha iyi yerlere ulaşmak olduğunu dile getirdi. 

Haber Kaynağı: IHA 

 
Toplam blog
: 180
: 4193
Kayıt tarihi
: 13.11.06
 
 

Kariyerini Uzakdoğu sahne ve televizyonlarında geliştiren  sunucu, şovmen, yazar, oyuncu Uğur Rıf..