Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Kasım '10

 
Kategori
Güncel
 

Atam'a iadesiz mektubumdur

Atam'a iadesiz mektubumdur
 

Bir 10 kasımı daha geride bıraktık. Senin bıraktığın değerlerin pahasını bilemeden... Yüce ATAM, sen yoktan var edip, bizlere emanet ettiğin bu cennet vatanı el birliği edip cehenneme çevirebildik. Sen gittiğinden beri, ülkemizde nelerin kavgasını veriyoruz bir bilsen!!! SEN BU VATANI bize kardeş kardeş yaşayalım, muassır medeniyetler seviyesine ulaşalım diye bırakmadın mı? Bu topraklardan düşmanları kovarken, kendi içinizde bölünün mü demiştin? TÜRK, KÜRT, ALEVİ hepimiz bu toprakların evladı değil miyiz? Bir senin yaptıklarına bak, birde bizim yapmaya çalıştıklarımıza. Hala senin TÜRK kadınına verdiğin imajı yıkmak için uğraşıyoruz. Başımızın açık mı kapalı mı olsununu bile karar veremedik. Neymiş kızımız ilkokula türbanla girecekmiş, türbansız kafasına ders girmiyor sanırım. Benim kızım okuyacaksa türbansızda okur, türban takmaya karar verdiğinde eminim, aklı başında kendi doğrularını, yanlışlarını, bilip gördüğünde karar verecektir. Bu basit bir şey değil, dini için takarsa tamam ama ben istiyorum ya da babası istiyor diye kızımın kafasına türban takmasını istemem. Dinimiz örtünmeyi emreder biliyorum fakat benim baskımla kızım örtünürse, kafasındaki örtemediklerim ne olacak? Keramet türbanda değildir, bu cahil kafalar, 11 yaşındaki kızı kullanarak bir şeyler yaptıklarını zannediyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın eşi, Hayrünnisa hanımefendiye burdan takdir ve şükranlarımı yolluyorum. Doğru bir tesbitte bulunmuş, ilkokul çağındaki bir çocuk, daha adı çocuk ya!!!! Bunun türbanla, ne kadar yakından veya uzaktan alakası olabilir ki? Babasının, kendi kafasına takamadığı türbanı ya da düşüncelerini, çocuğunu kullanarak, fikir ve zikirlerini kızıyla uygulamaya sokuyor.

ATAM işte görüyorsun, ne kadar bıraktıklarının emanetçisi olabiliyoruz. Sizin anneniz Zübeyde hanımefendide örtülüydü. Çünkü o da senin, benim, hepimiz gibi müslümandı. Latife hanımefendi açıktı, müslüman değil miydi?

Anlayamadığımız şu; müslümanlığı örtüde görüyoruz, bence müslümanlık içindedir, dışında değil. Sokakta bir sürü türbanlı dolanıyor, sadece dışının müslümanlıkla alakası var kafasının değil, lütfen sözlerim türbanlı kardeşlerimi kızdırmasın, Allah için örtünüp, onun emirlerini yerine getirmek için türbanı taşıyorsa, (onlar zaten kendilerini belli ediyorlar, diğerleri gibi) saygımız sonsuzdur.

ATAM senden kendi adıma özür diliyorum, bırakmış olduğun bu topraklarda, kardeşçe yaşayamadığımız için, güzel vatanımızı daha ileriye taşıyamadığımız için, bizi affet. Çünkü bizler senin bıraktığın toplumun erdemlerini taşıyamadık, BİR TÜRK CİHANA BEDEL demiştin, BİZLER senin bize verdiğin değeri kendimize veremedik. Herşeyimizde, örf ve adetlerimizde bile yozlaştık. Senin bıraktığın toplumda kimse kimsenin namusuna yan gözle bakmazdı. Şimdi öyle değil ATAM, bırak konu komşuyu aile içindeki namusunu bile göz dikenler var. Neymiş kendi istemiş, o da seve seve vermiş. Senin bıraktığın toplumda bu tür rezaletler yoktu. Er adamlar dışarıdakini kötü gözle bile değil, yan gözle bile bakmazmış. Şimdi malesef kimsenin umurunda değil namus kavramı, o'da ne diyorlar. ATAM, artık erlikte bozuldu mertlikde. Seni kaybettiğim için üzgünüm, ama bu geldiğimiz günleri görmediğin için seviniyorum. Çünkü senin bıraktığın toplum gibi olamadığımızı görünce sende üzülecektin. Senin üzülmeni hiç istemezdim. RUHUN ŞAD, MEKANIN CENNET OLSUN!!!!!!!!
 
Toplam blog
: 173
: 568
Kayıt tarihi
: 15.01.10
 
 

Kamuda çalışıyorum, dünyalar tatlısı üç tane yavrum var. Burda bulunmamın sebebi hayatı sizlerle ..