Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Kasım '13

 
Kategori
Dünya
 

Atatürk'e olan özlem yanardağında yanmaktayım.....

Atatürk'e olan özlem yanardağında yanmaktayım.....
 

21. ve sonraki Asırların Tek Adamı. ATATÜRK...


10 Kasım 1938 - Ulu Önder ATATÜRK'ün Vefatı;

Sayfaları aşan, Kitapları dopdolu dolduran ve İnternet ağlarını yırtan Tarihin ender gördüğü bir yaşam öyküsünü, bu satırlarda anlatmak hemen hemen imkansız.

21. asır ve sonraki asırların da tek Devlet adamı olan Mustafa Kemal ATATÜRK'ü;Bugünlerde içimizde koralevli özlemlerle yanmakta ve de harıl harıl aramaktayız. O'nun koyduğu ilkeleri bu gün hiçe sayıp, sadece resminin karşısında "Ben Atatürkçüyüm" diyenlerin cirit attığı ortamda,
her bir karış toprağı, Şehit kanlarıyla sulanmış olan Kurduğu TÜRKİYE CUMHURİYETİ, maalesef bir bilinmezlere doğru sürüklenmektedir.

Zira; yine son günlerde de sadece "Ben Atatürkçüyüm" diyenlerden geçilmiyor. Anlaşılır gibi değil. Her bir karış toprağı Şehit kanlarıyla kazanılmış Cennet Vatanımız ATATÜRK'ün söylediği gibi "TÜRKİYE CUMHURİYETİ İlelebed Payidar Kalacaktır". Bu sözün dışında kalanlar ise her zaman avuçlarını yalayacaklardır. Bir TÜRK EVLADI olarak, buna Şerefim ve Namusum İçin AND İÇİYORUM.

Ulu Önder ATATÜRK; Kurduğun TÜRKİYE CUMHURİYETİ, İlkelerin ve Yurtta Sulh, Cihanda Sulh prensiplerin hep bizlerle yaşayacak ve korunacaktır.

Rahat uyu. Ruhun Şad, Mekanın Cennettir İnşallah...

 

 
Toplam blog
: 741
: 219
Kayıt tarihi
: 06.12.09
 
 

Aslen Şebinkarahisar-Alişar Köyü-Killik Mahallesi İmamlar (Çakmaklar) Sülalesine mensup olan Şair..