Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Kasım '18

 
Kategori
Siyaset
 

Atatürk'ü Konuşurken İyi Düşünerek Konuşunuz

Atatürk'ü Konuşurken İyi Düşünerek Konuşunuz
 

İşinizi gücünüzü bıraktınız, Mısırlıoğlu'nun Atatürk'e hakaretini ve onu ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanı'nı konuşuyorsunuz.

Bir..

Bir kere Mısırlıoğlu'nu ciddiye alanlara şaşırıyorum doğrusunu isterseniz.

Diyanet başkanı da sözümona Mısırlıoğlu'na destek bağlamında Atatürk'ün ölüm yıldönümünde ziyaretine gidiyor.

Gitmişse gitmiş.

Gitmiş de ne olmuş? Atatürk'ü sevmeyen adama ziyarete gidilse ne yazar gidilmese ne yazar.

Ciddiye almanın lüzümü olmaması gerekirken saatlerce televizyon ekranlarında tartışılıyor konuşuluyor. Yetmediği gibi anamuhalefet başta olmak üzere diğer muhalefet lideri dahil siyasilerimiz de ciddi ciddi gündemlerine aldıklarını görüyoruz.

Bir şey çıkmaz Mısırlıoğlu siyasetinden eey siyasilerimiz bir şey çıkmaz!

Nasıl bir ucuz siyaset yapıldığına hepimiz şahit oluyoruz.

Meral Akşener'e bakıyoruz, avazı çıkana kadar Mısırlıoğlu'na ve Diyanet İşleri başkanına yükleniyor, basıyor narayı 'Atatürk' diye..

Puan getirmez büyük harflerle Atatürk'ü dillendirmekle Akşener!

Ezan'la, Atatürk'le siyaset siyaset değildir. Atatürk de, ezan da insanın yüreklerinde zaten var. Siz siyasiler gündeme getirdikçe sandığa gidecek seçmeniniz azalacak haberiniz yok.

Ha şunu da söyleyeyim; Diyanet Başkanı'nın da dahil olduğu Atatürk ve ezan meselesinde daha da derin konulara girilmeye başlanırsa bu konuların ,derin devlet senaryosu olup olmadığı tartışma konusu olur ki, bu da tıpkı 12 Eylül 1980 öncesi İngiltere  Almanya Fransa gibi batı ülkelerin tezgahlamış olduğu 'yeşil kuşak projesi' misali proje olup olmadığı da tartışmaya gebe bırakılır.

Dikkatinizi çekmek isterim, yeşil kuşak projesi her ne kadar Fransa ve İngiltere gibi emperyal ülkelerin projesi gibi gözükse de aslında İsrail devleti'nin bir projesi olduğunun altını çizmek isterim.

Bütün projeler dünya ekonomisini yöneten dünya tuccarları tarafından gerçekleştirildiğini unutmamamız gerekir diye düşünüyorum çünkü bütün çatışmalardan kazananın İsrail devleti olduğu gerçeğinden yola çıkarak gündemimizdeki Atatürk ve ezan tartışmalarının adresi de eğer derin devlet uzantısı olarak İsrail devleti çıkarsa şaşırmayalım.

İsrail çıkarsa, ülkenin kaderini değiştirmek için olur, bunun da siyasilerimizin iyi düşünmeleri gerekir diye düşünmekteyim.

Kaderini değiştirmek derken, kötü senaryolardan söz etmiyorum. Seçmen tarafından gerçekleştirilemeyen bir siyasal sonuç çıkar Atatürk ve ezan konuları sonucunda. Demem şu ki; Cumhuriyetimizin 100. yılına çeyrek kala Atatürk ve ezan hatta domuz eti tartışmaları Mart seçimleriyle birlikte siyasetin yörüngesi değişerek mevcut iktidar yerine yeni farklı iktidarıa kapı aralanabilir. Bu da sizlere kapak olsun sayın siyasiler!

Dikkat edin Atatürk ağırlığında taş düşmesin üzerinize!

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..