Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Mülkiye mezunuyum. Emekli müfettişim. Ankara'da yaşıyorum. S'oligarşi isimli kitabı yazdım. Kitapta 72 yıllık parlamentarizm döneminde Türkiye'de solun neden bir türlü iktidar olamadığını irdeledim. Sebebin, kurulu düzenin yaptığı rol dağılımının bir gereği olduğuna kanaat getirdim... Ve bir de artık bir "blog yazarı"yım. ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
 
Tüm Önerilerim »
İdeolojik Bir Virüs; Corona

Ve tüm bu nedenlerle Corona bir milattır. Corona'dan sonra artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır. İyi mi olacak, daha mı kötü olacak bilemiyoruz ama zihinsel dünyamızda, yaşam tarzlarımızda, inanç sistemlerimizde, bilime ve sanata bakışımızda, çalışma yaşamımızda, küreselden ailesele kadar ekonomide... her alanda yepyeni bir döneme gireceğiz. Bu dünyaya dayatılan bir senaryo muydu, tesadüf mü? Bundan da hiç bir zaman emin olamayacağız ve o yeni yaşama yine uyum sağlayacağız. Corona'ya izafe ettiğin her bir nitelik pek çok şey düşündürüyor. Bitmez... Sevgiler Nizamettin kardeşim.

29 Mart 2020 18:19
Geçmiş Olsun

Nahide hocam, size ve çok değerli Şahin Özşahin ağabeyimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, tez zamanda iyi haberlerinizi almayı sabırsızlıkla bekliyorum. Sağlıkla, sevgiyle...

08 Nisan 2019 18:09
Milliyet Blog’ta Yazdıklarım

Nice güzel yazılara sağlıkla çok değerli Abdülkadir hocam...

10 Şubat 2019 14:47
 
Toplam blog
: 432
: 2964
Kayıt tarihi
: 16.05.07
 
 
 
 

 
S'OLİGARŞİ diye bir kitap da var, yayınlanmışlar aleminde. Ben yazdım, naçizane...