Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Haziran '17

 
Kategori
TV Programları
 

Ateş Böceği’nin tanıtımı yayınlandı sosyal medya sallandı! Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz çok yakıştı

Ateş Böceği’nin tanıtımı yayınlandı sosyal medya sallandı! Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz çok yakıştı
 

İlk fragmanı yayınlanan dizi gündeme oturdu!


Başrollerini Nilay Deniz ve Seçkin Özdemir’in paylaşacağı çok yakında Star da başlayacak olan Ateş Böceği dizisinin ilk tanıtımı dün akşam yayınlandı.

Fragman yayınlandıktan kısa süre sonra #AteşBöceği etiketi ile Twitter da en çok konuşulanlar arasına girdi ve 2. Sıraya kadar yükseldi.

Ateş Böceği dizisinin tanıtımı şuana kadar fragmanı yayınlanan yaz dizilerine kıyasla en çok ilgi çeken tanıtım oldu.

Fragman yayınlandıktan sonra sosyal medya adeta sallandı. Dizi başlamadan gündeme oturdu. Fragmanı izleyenler Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz’in oldukça yakıştığını hatta bu yılın  dizi çifti adayı olduklarını dile getirdiler.

İşte Ateş Böceği Dizisinin Büyük İlgi Gören Tanıtımı:

https://www.youtube.com/watch?v=xZNJJ9KSZlg

Dizinin il tanıtım filmi bana göre çok hoş ve dikkat çekici olmuş. Tanıtım bana çok sıcak geldi. Daha ilk yakın sahnede Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz ikilisinden o olmuşluk enerjisini aldım. Bakışmaları falan çok iyiydi mesela.

Tanıtım birkaç kısmı hariç çok etkileyiciydi. Sadece şunu yapsalar çok daha güzel bir hareket olurdu Ateş Böceği şarkısının orijinali çalsaydı tadından yenmezdi…

Tanıtımda Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz’in sesinden karakterlerin iç sesi ile fonda duyulan şu sözler’’ Bazı geceler içinde hayatınızı değiştirecek bir sabahı saklar sen o sabaha her şeyden habersiz uyanırsın. Tüm hızıyla hayatı kovalamaya hazırsın oysa sen kovaladıkça hayat kaçar ve sana bambaşka bir kapı açar. Herkese yetişir her şeyi düşünür yaklaşan mucizeyi görmezsin çünkü aşk böyledir insanı hep hazırlıksız yakalar’’ çok ama çok etkileyiciydi.

Tanıtım yayınlandıktan sonra büyük beğeni topladı hatta beklentilerin üstünde bir beğeni topladı. Buda bazı dizi hayranlarında çekememezliğe sebep oldu. Falanca filanca diziye benziyor oradan özenilmiş gibi sayısı az da olsa karalama kampanyası yapmaya çalışanlar oldu.

Şimdi bir dizinin hikayesini okumadan hatta okumaya yeltenmeden karalama yapmak ne kadar doğru?

Yeşilçam filmlerinde Şoför Nebahat ve Tarık Akan’ın döneme damga vuran Ateş Böceği filmlerini bilmeyen yoktur galiba…

Dizi genel olarak Taksici bir kız ve Avukat bir adamın hikayesini işliyor. Daya ayrıntılı konu açıklaması kanalın sitesinde var zahmet olacak ama okuyuverin bence bilip bilmeden karalamak yerine!

Son 10 yıl içinde benim hatırladığım kadarıyla Taksici kız Avukat aşkı işlenmedi. Ayrıca Yeşilçam filmleri temasına yakın bir tema ile hiç işlenmedi.

İşte insan önce demek ki eleştirmeden dizinin konusunu açıp okumalı.

Dizide karakterler bir takside karşılaşıyor. Mesela buna bile şu dizilere benziyor diyorlar. Dizinin konusu Taksici kız Avukat aşkına dayanıyor. Hayır nerede karşılaşacaklardı ? Otobüs , Uçak hatta Uzay Gemisi falan mı ?

Görüldüğü gibi dizinin temelleri Yeşilçam filmlerine dayanıyor. Türkiye de zaten her dizinin temeli zengin fakir aşkına ve bunun yarattığı imkansızlıklara dayanır…

Neyse ne diyelim herhalde fragmanın beklentinin üstünde bir ilgi görmesi bazı kesimleri rahatsız etmiş. Hep Kore den çalınan dizileri izleyecek değiliz ya ? Biraz da Yeşilçam filmlerine dayanan o izleri barındıran kendi toprağımızdan kendi kalemlerimizden çıkan geçmişin kalıntıları üstüne yeniden inşa edilen dizileri izleyelim ?

Ateş Böceği gerek tiyatro ağırlıklı kadrosu gerek ise Yeşilçam teması vaat ederek sektörde iddialı bir duruş sergilemesi açısından çok fazla beğenilecek gibi duruyor.

Dizi çok yakında Star da…

Çetin Kaya

Twitter/Fankafacetinn

 

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..