Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Eylül '17

 
Kategori
TV Programları
 

Ateşböceği Bomba Gibi Bir Bölümle Geliyor!

Ateşböceği Bomba Gibi Bir Bölümle Geliyor!
 

bu hafta çok iddialı!


Başrollerinde Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz’in olduğu Ateşböceği dizisi bu hafta da oldukça iddialı bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor!

Ateşböceği 11. Bölüm Özeti :

Aslı ve Barış sonunda Veli'nin açığını yakalamış; bu işi bitirmek için yine bir maceraya atılmışlardır. Ama bu sefer Cahide'nin yönlendirmesiyle İlayda da olaylara dahil olur. İlayda'nın varlığı ile Aslı'nın ajanlık planları suya düşer. Barış'ın, Emrah'la ilgili uyarılarını dikkate almayan Aslı'yı kötü bir sürpriz beklemektedir.

Yeni bölüm tanıtımları büyük ilgi gören Ateşböceği dizisinde bu hafta da bizi macera ve heyecan dolu bir bölüm bekliyor.

Şimdi gelelim kafamızdaki sorulara…

Dizinin son bölümünde Aslı ve Barışı gören cahide’nin tepkisi ne olacak? Emrah Aslı ya Barış ile ilgili nasıl bir bilgi verdi ? Aslıyı bekleyen kötü sürpriz ne ?

Ayrıca yeni bölüm tanıtımlarında Aslının Barış Bukayı yanağından öptüğünü görüyoruz… Acaba ikili aşklarını içinde tutmayı bırakıp birbirlerine yaklaşmaya mı başlayacak?

Ateşböceği dizisi zaman geçtikçe daha da izlemesi keyifli bir hal alıyor. Konu açısından türdeş dizilere göre oldukça sağlam temeller üzerine kurulmuş olan dizi bence daha da açılacak senaryo ve gidişat olarak önümüzdeki haftalarda.

Ateşböceği heyecan ve macera dolu yeni bölümü ile Perşembe akşamı star da…

Çetin Kaya

Twitter/Fankafacetinn

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..