Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Temmuz '17

 
Kategori
TV Programları
 

Ateşböceği dizisinden olay tanıtım!

Ateşböceği dizisinden olay tanıtım!
 

Bu hafta çok iddialı!


Başrollerinde Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz’in olduğu Ateşböceği dizisi 4. Bölüm fragmanıyla sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Dizinin yeni tanıtımı kısa süre içinde binlerce kez tıklandı. Sosyal medyada da son günlerde oldukça hızlı bir çıkış yaşayan dizi geçtiğimiz hafta reyting oranlarını da arttırmıştı.

Ateşböceği dizisinin tanıtımına baktığım zaman gerek seçilen sahneler gerek ise çalan şarkı tam anlamıyla mükemmel ve çok etkileyici olmuş.

Gelelim tanıtıma ; son bölümde Aslı’yı işten çıkaran Barış Buka nın Aslıyı nasıl geri getireceğini gerçekten merak ediyorum. Yayınlanan tanıtımda Aslı Barış Buka nın Avukatlık şirketinin düzenlediği kutlama partisine geliyor ve Barış Buka nın teyzesinin konuşmalarının bir kısmına şahit oluyor ve Barış Buka onu görünce elinden tutup götürüyor bir köşeye.

Şimdi gelelim kafamızdaki sorulara :

Aslı neden partiye gitti ve Aslı’daki imaj değişikliğinin nedeni ne? , Aslı Barış’ın teyzesinin dediklerini duydu mu ? , Aslı Barış Buka’dan şüphe mi duymaya başlayacak? , Barış Aslı’yı nasıl geri döndürecek? , Aslı ve Barış’ın aralarındaki çekim aşka mı dönüşecek ?

Evet tüm bu soruların cevaplarını Perşembe akşamı Ateşböceği’nin yeni bölümünde öğreneceğiz.

Dizide Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz’in uyumu son zamanlarda sosyal medya da oldukça konuşulmaya başladı. Rüzgarı arkasına almaya başlayan Ateşböceği yavaş ama sağlam adımlarla zirveye yürüyor gibi görünüyor!

Ateşböceği eğlenceli ve gerilim dolu yeni bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitleyecek!

Ateşböceği Perşembe akşamı saat 20.00 da star da…

Çetin Kaya

Twitter/fankafacetinn

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..