Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ağustos '17

 
Kategori
TV Programları
 

Ateşböceği hafta sonu en çok konuşulan dizi oldu! Dizinin büyük başarısı!

Ateşböceği hafta sonu en çok konuşulan dizi oldu! Dizinin büyük başarısı!
 

Dizinin büyük başarısı!


Başrollerinde Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz’in olduğu Ateşböceği dizisi cumartesi ve Pazar günlerinin en çok konuşulan dizisi oldu sosyal medyada!

Böylelikle dizi geçtiğimiz hafta Perşembe , cumartesi ve Pazar günlerinin en çok konuşulan dizisi olarak adeta  kanalı Star TV yi zirveye çıkardı!

Her geçen hafta daha da adından söz ettiren Ateşböceği dizisi  görünen o ki yoluna daha da güçlü bir şekilde devam edecek…

Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz’in enerjilerinin oldukça uyması diziye de yansıyor. Uzun süredir ekranda birbirine bu kadar yakışan samimi bir dizi ikilisi görmemiştik…

Bu yaza oyunculukları ve ağlama sahneleri ile damgasını vuran Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz izleyiciden büyük beğeni alıyor!

Yapımcılığını Banu Akdeniz’in üstlendiği , Ebru Hacıoğlu’nun kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda dizilerin aranan yönetmeni Barış Yöş’ün oturduğu Ateşböceğinin kadrosunda ayrıca Derya Alabora , Durul Bazan , Gözde Çığacı , Umur Yiğit Vanlı ,Belma Canciğer ve Çağrı Çıtanak gibi sevilen oyuncular da yer alıyor!

Ateşböceği heyecan dolu olan ve büyük bir merakla beklenen yeni bölümü ile Perşembe akşamı star da…

Çetin Kaya

Twitter/Fankafacetinn

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..