Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ağustos '17

 
Kategori
Siyaset
 

Atlet İle Siyaset Olur Mu?

Atlet İle Siyaset Olur Mu?
 

Gün geçmiyor ki bazı olaylara şaşırmayalım, bu sefer ki konu ise gerçekten yok artık deniyecek türden konu ATLET  asıl kullanımından çıkıp siyasete karıştı , atlet üzerinden siyaset yapıldı. Nasıl mı işte cevabı...

Hepimizin bildiği üzere Cumhuriyet Halk Partisi'nin , CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Haziran da Ankara Güvenpark'tan başlayıp 25 gün sonra 9 Temmuz da İstanbul Maltepe Miting alanında biten CHP öncülüğünde yapılan bir yürüyüş idi. Kemal Kılıçdaroğlu bu yürüyüş sırasında karavanında kalıp, istirahat edip, vakit geçirdi. Yine birgün karavanında yemek yerken atletli bir kaç kare fotoğrafı çekilen Kemal Bey'in fotoğrafları Hürriyet Gazetesi tarafından manteşlere taşınıp ''VATANDAŞ KEMAL'' manşetiyle Türkiye'nin gündemine oturdu.

CHP kanadı Kemal Kılıçdaroğlu'nun halktan biri bizden biri diyerek reklam yaparken, muhalif görüşler ise bunun sadece bir reklam olduğunu ve halkı kandırma girişimi olarak adlandırdı. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ise buna karşı çıkarak halkıma karşı biz hakarettir diyerek, ekledi ''Sen hiç Atatürk'ü atletle gördün mü ''dedi. Bulunduğu konum bakımından oturduğu koltuğun bir zamanlar Ulu Önder Atatürk'ün olduğununda unutulmaması gerekir. Gerçekten saygısızlık mı ? Ana muhalefet partisinin genel başkanı olarak daha resmi ve ciddi olması beklenirdi tabiki. Ama bir de unutulmaması gereken bişey var evet belki halktan biri gibi davranmak istemiş olabilir ama bu halk bir atletli fotoğraf için kimseye kanı ısınmaz kimseye de gönül koymaz . Ve nolursa olsun oturduğu koltukta bir zamanlar kimlerin oturduğunu unutmasın.

Benim asıl merak ettiğim ise eğer AK Parti Genel Başkanı bu şekilde bir fotoğraf çekinmiş olsaydı CHP kanadı ne tepki verecekti?

 
Toplam blog
: 8
: 321
Kayıt tarihi
: 25.05.17
 
 

Ben Adem, Hemşireyim. Düşüncelerimi payraşmak için burdayım... ..