Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Şubat '10

 
Kategori
Futbol
 

Atletico Madrid - Galatasaray maçına dair...

Atletico Madrid - Galatasaray maçına dair...
 

Maçta en çok öne çıkan futbolcularımız Abdul Kader Keita ve Lucas Neill'di.

Abdul Kader Keita, son maçlarda Galatasaray taraftarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Fakat dün akşam muhteşem bir maç çıkararak taraftara kendisini affettirdi. Forvet olarak oynadı. Pozisyonlara girdi, golünü de attı. Çalımları müthişti, çok iyi adam eksiltti. Daha da çok gol atabilirdi fakat olmadı.

Lucas Neill, zayıf olan savunmamızı toparladı. İyi top kaptı ve kaptığı topları kaptırmadı, defanstan iyi çıkardı. Lucas bu maçta da müthişti bence.

Elano'ya değinmek isterim... Elano çok hırslıydı, Avrupa maçlarında farklı oynadığını hepimiz görebiliyoruz. Defansa da koştu, ileriye de. Çok faul yaptı. O konuda biraz dikkatsizdi, oyundan da atılabilirdi.

Leo Franco, Galatasaray'a geldiğinden beri eleştiriliyordu. Fakat bence bu maçta kalitesini gösterdi. Çok iyi kurtarışlar yaptı. Eski takımına karşı gerçekten çok iyiydi. Umarız Leo Franco bu performansını devam ettirir.

Mustafa Sarp, yine takımı için çok çalıştı. Pozisyonlara girdi. Geldiği günden beri Mustafa en istikrarlı oyunculardan biri zaten Galatasaray'da.

Arda kötü bir oyun sergilemedi. Fakat takımın kaptanı olarak Galatasaray taraftarı ondan şüphesiz daha fazla şey bekliyor.

Atletico Madrid, hataları affetmeyen bir takım. Bir anlık hata gole sebep olabiliyor. Fırsatları çok iyi değerlendiriyorlar. Ayrıca çok da iyi kapanıyorlar.

Harry Kewell'sız, Milan Baros'suz, Sabri'siz Galatasaray elinden geleni yaptı ve Vicente Calderon'dan avantajlı bir skorla döndü.

Haftaya perşembe günü tüm Galatasaray taraftarı olarak ben de turu geçeceğimize yürekten inanıyorum.

 
Toplam blog
: 313
: 1350
Kayıt tarihi
: 21.03.07
 
 

1996'nın ilkbaharının dünyaya getirdiği birçok çocuktan biriyim. Milliyet Blog'da yazmaya yaşım h..