Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ocak '09

 
Kategori
Siyaset
 

Atom bombası etkisi

Atom bombası etkisi
 

RESİM ALINTIDIR.


İsrailin Filistin üzerinde baskı ve zulüm uygulamasına bugün Amerika her ne kadar tepki veriyormuşçasına görünsede bir gerçek varki Amerika dahi filistinin tümünü bir terör örgütü gibi görüyor bu yüzdendir ki öldürülen sivil sayısı 1100 leri bulduğu halde buna terörle mücadele diyebiliyor.

Bir dönem misket bombalarını Türkiyede ordu terörle mücadelede kullanıyor diye türkiyeye bu misket bombalarının satışını durdurmuştu, şimdi nasıl oluyorda Amerika bu misket ve fosfor bombalarını sivil insanlara karşı kullanılmasına müsade ediyor, bu insanlık dışı bir eylem savaş sebebi aynı zamanda savaş suçudur.

1977 Cenevre Antlaşması ek protokolüne israil imza atmamıştır savaş suçlusu ilan edilmiş dahi olsa yargılanamıyor ancak israil mahkemelerinde yargılanabilirler, bu da şu demek oluyor acıma hissi olmayan bir kişi ya da bir ulustan kendi içindeki suçluları yargılama yapması istenebilir mi.

Ne yazık ki İsrail savaş suçlusu ilan edilmiş dahi olsa uluslar arası bir mahkemede yargılanamıyor, çünkü uluslar arası mahkemenin kuruluşunda yapılan antlaşma ve protokole imza atmamıştır.

Bilirsiniz ki atom bombası ilk kez Japonyada Hiroşima ve Nakazaki kentlerine atılmıştı bu silahı kullananlar yine acımasız insan katilleri yahudilerdi, yani bir damla petrol bir damla kandan daha değerlidir diyen Amerika idi.

Bugün Fosfor bombalarıda Atom bombasının yakıcı etkisine sahip bulunmakta önüne gelen canlı ne varsa yakıcı etkisi ile yoketmektedir, demek ki insanlıktan yoksun cani İsrail ordusu mensubunun da sözleri aynen şöyle "karşıma çıkan her Filistin'liyi düşman gibi görüyorum bu çocuk veya kadın olsa dahi" demiştir.

Amerika ordusu Irak başkanı Saddam Hüseyini devirdikten sonra Felluce kentinde de fosfor bombası kullanmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti devletimizden ulus olarak beklentimiz İsrail ile olan askeri ilişkilerimizi askıya alması, İsraille yapılan antlaşmaları fesetmesi idi ama bu yaptırımları göremedik, sonrasında sayın başbakanın şu sözlerine şaşırdım İsrail Türkiyeye karşı saygısızlık etmiştir bu saygısızlık nasıl oldu anlamadım! Ama Amerika abim kızmasın darılmasın diye İsraille olan ilişkiler askıya alınmadı.

Yani sözün kısası "Küçük Amerika"sen kimsin bana karşı muhalefet yapıyorsun kamuoyu oluşturuyorsun dercesine seni tanımıyorum demiş ve katliamlarda ölen kişi sayısı 700 iken 1100 lere kadar çıkarmıştır.

Düşündükçe akla bir soru geliyor İsrail Gazzeyi tahliye mi ediyor?

500 bin nüfuslu Gazzede kişi sayısı zamanla eritilmekte buna Mısır devletide sınır kapılarını kapatarak destek vermektedir, açlık zulüm ve katliamlar sonrasında filistin kendi topraklarının büyük bir bölümünü daha rahat bir yaşam için çevre ülkelere irtica etmek suretiyle terkedecek bu nüfus yönünden küçültme İsraili oldukça memnun edecektir.

Diğer yandan Filistinlilerin aç kalması hastalıktan yok olmaları içinde BM nin gönderdiği gıda ve ilaç yardımlarının bulunduğu depoları yok etme hedeflenmiş ve bombalamıştır.

Filistinde bulunan gazete ve televizyon muhabirlerini yıldırmak bölgeyi terk etmeleri için basının bulunduğu bina hedef alınarak bombalanmıştır, amaç yapılan katliamları dünya basınında insanların görmemesini sağlamaktır.

"İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAYANLAR, BİR GÜN MUTLAKA ONLARI YARATAN TANRININ GAZABINA UĞRAYACAKLARDIR"

 
Toplam blog
: 193
: 517
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Sinop doğumluyum, ülkesini ve ulusunu seven bir vatansever, her ay devlete düzenli vergisini ödeyen ..