Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ekim '16

 
Kategori
TV Programları
 

ATV'nin ''O'' dizisi final yapıyor!

ATV'nin ''O'' dizisi final yapıyor!
 

Hayatta bazı şeyleri zorladığınız zaman büyük sıkıntılar ile karşılaşabilirsiniz. Olmayanı oldurmak, olmayacak olanı olacakmış gibi hissetmek gibi durumlarla karşılanan bir durumdu bu. Benzer bir durum televizyon dünyası için de gayet geçerli oluyor. Reyting almayan ve hikaye açısından çorba olan işleri ısıtıp ısıtıp yeniden ekrana sürmek gibi mesela.

Bu ısıtma durumunun en yakın örneğini ATV ekranlarında gelen Kaçın Kurası isimli dizi ile birlikte hep beraber gördük. Rengarenk isimli dizinin tutmamasının acısını çıkartan yapım, oyuncu kadrosunun büyük bir kısmını ve ismini değiştirerek ekrana sürmüş ve yeni bir dizi etkisi yaratmaya çalışmışlardı. Ayrıca yayın günü değişmeyen ve kaldığı yerden devam eden bir iş olduğuna dair bir izlenim yaratılmaya çalışılmıştı.

Ancak izlenimler ve beklentiler çok erkenden suya düştü. Rengarenk'ten daha başarılı olacağı ve onun yarattığı silik etkiyi ortadan kaldıracağı iddia edilen yapım beklenen reytingleri alamayınca bitirilmesine karar verildi. Dizinin reytingsizlik durumu yüzünden önümüzdeki cuma günü yayınlanacak bölümü ile ekrana veda edeceği ifade edildi. Böylece yalnızca 3 bölümü yayınlanan yapımın yayınlanacağı son bölümü 4.bölüm olmuş olacak.

''Olmayanı oldurmaya çalışmak ne kadar sıkıntı yaratıyor?'' diye bir soru sorulsa, Kaçın Kurası ve Rengarenk Serüveni diye cevap vermezsek ayıp olur bundan sonra.

Öyle ya da böyle biten bitti.

Haydi geçmiş olsun.

ANIL KOLDAŞ

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..