Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ekim '10

 
Kategori
Otomobil
 

Auto Show 2010 açıldı

Auto Show 2010 açıldı
 

Bildiğiniz üzere yarın Auto Show 2010 İstanbul Fuarı var, 28 Ekim'de vıp girişleriyle basın toplantısı yapılan fuar ziyaretçiler tarafında merakla bekleniyor. Bu fuar cnr expo gösteri merkezinde gerçekleşecektir. 29 Ekim-7 Kasım 2010 aralarında olacaktır.Bu fuarda binlerce marka ve model vardır.Fuarda yayınlanacak markalar arasında Skoda, Porsche, Ferrari, Maserati, Bentley, Citroen, Subaru, Infiniti, BMW, Land Rover, Aston Martin, Mini, Rolls Royce, Chevrolet, Kia, Lambroghini, Seat, Audi, Geely, VW, Ford, Opel, Honda, Hyundai, Renault, Dacia, Mazda, Mercedes-Smart, Chery, Nissan, Jaguar, Peugeot, Suzuki, Ssangyong, Mitsubishi, Alfa Romeo, Fiat, Lancia, Lexus, Toyota, Proton, Volvo da yer alıyor.

Auto Show'da Pozitif Ayrımcılık

Kadın, yaşlı ve çocuklara yönelik birtakım pilot uygulamaların yapılacağı bu yılki Auto Show'da çocuk, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın fuarı rahatlıkla gezebilmeleri için bir dizi kolaylık getirilecek.

Çocuklar için oyun alanı, restoranlarda çocuk menüsü ve fuar alanına yayılmış çeşitli eğlenceli etkinlikler düzenlenirken fuarın iletişim stratejilerinden ziyaretçi hizmetlerine kadar pek çok alanda kadınlara özel uygulamalar yapılacak. Fuarda yaşlı ziyaretçilerin kalabalıklardan rahatsız olmaması için özel otopark, vale servisi, ilave dinlenme alanları, ekstra acil sağlık ve bakım ekipleri bulunacak. Katılımcı firmalar ise emekliliğinde otomobil almayı düşünenler için özel model ve fiyat seçenekleri hazırlıyor.

Engelli vatandaşlarımız için ise özel otopark ve yönlendirme hizmetleri, tüm stantlarda tekerlekli sandalyeler için rampa, fuar salonlarında özel dinlenme alanları yer alacak. Bunun yanı sıra engelli vatandaşlarımızın sivil toplum kuruluşlarına da fuar süresince özel stant ve tanıtım olanakları sağlanacak. Pozitif ayrımcılık uygulamalarının yakın gelecekte tüm CNR fuarlarına genişletilmesi hedefleniyor.

 
Toplam blog
: 15
: 1735
Kayıt tarihi
: 12.02.10
 
 

Ben Kerem... İstanbul'da ikamet etmekteyim. Otomobil tutkunuyum. Ailemi, çok seviyorum.. Herkese, se..