Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Aralık '10

 
Kategori
Sinema
 

Av Mevsimi

Av Mevsimi
 

Birçoklarımız bu filmi merak edip izlemişizdir; Av Mevsimi’ni. Cem Yılmaz’ın sesinden ‘’Hayde’’ isimli parçayı güzel bir armoni ile seslendirmesini beğenmeyenimiz yoktur. Arada bir Lazca konuşması, kopuk bir eli daha yeni ekibine alınan Çömez'e verdiği an ve Çömez'in kokusu bir türlü gitmeyen ceset kokusuyla boğuşmasını.

Konusu itibariyle ben filmi pek beğenmedim. Şener Şen son filmlerine nazaran daha bir pasif geldi bana. Canlandırdığı Avcı adlı karakteri sıkıcı geldi. Deli karakteri (Cem Yılmaz) ise yine muzipliğini gösteriyor. Çömez'in durumu daha karışık daha ne olacağına tam karar veremiyor. Acaba cinayet masasında mı kalmalı, restorana müdür mü olmalı ?

Birde Asiye var. Delinin eski eşi. Bir türlü Deli'den yakasını kurtaramıyor. Aslında tam kurtulmak mı istiyor o belirsiz gözüküyor.

Cem Yılmaz’ın birçok kelimesini kullanmayı severim. Bu filmin finalinde de Avcı’nın dile getirdiği ve Deli’nin vurulma anındaki o son sahne de ‘’Bakış açınızı değiştirin’’ diyerek yaptığı hareketi beraber gittiğimiz arkadaşlarla uyguluyoruz…

 
Toplam blog
: 121
: 483
Kayıt tarihi
: 21.04.09
 
 

Güneş ilk aydınlığını vurduğu an yeryüzüne. Işıltı içine girer hayat. Ve bu ışıltının peşinden koşma..