Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Kasım '18

 
Kategori
Çevre Bilinci
 

Avcılar Engelliler Derneği (Avender) Programına Katıldık

Avcılar Engelliler Derneği (Avender) Programına Katıldık
 

İstanbul Küçükçekmece ilçesinde bir konferans salonunda Avcılar Engelliler Derneği’nin düzenlediği kahvaltı programında, ortalama 600 civarı engelli ailesinin katılımını izlemek gurur vericiydi.
 
Derneğin başkanı Ahmet Halit Vardar beyin bu muhteşem başarısına şahsım ile, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi ve Ahde Vefa Platformu Başkanı Nuran Kırlak ile ortak olduk. Nuran Kırlak Başkan’ın da, Derneğin kurucu üyeleri arasında olduğunu programda öğrendik. (Sağ elin verdiğini, sol elin bilmemesi ne güzel).
 
Ahmet Halit Vardar başkan, böyle büyük bir programı başarabilmenin tek nedeni sevgi ve maneviyat ancak dedi. Bu vesileyle aramızda bulunan ve şeref vererek katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum diyerek duygulu anlar yaşattı.
 
Nuran Kırlak başkan, böylesi anlam yüklü duygularla dolu bir programda olmak beni her zaman mutlu ediyor. Kurucu üyesi olarak Derneğimizin tüm çalışmalarında bulunmak da bana hep huzur katıyor. Bu nedenle başkan Ahmet beyi kutlar ve tüm engelli yüreklere katılımından dolayı teşekkür ediyorum dedi.
 
Bu tür çalışmalar ülkemizin refahını ve huzurunu arttırır. Çünkü engelli canların ve ailelerinin duaları asla geri çevrilmez. Onların dualarını almak ve gönüllerinde yer bulmak çok anlamlı bir kazanımdır.
 
Kim ki engelli canlarımıza emek veriyor, Allah da onun işini gücünü rast getirsin. Ahmet başkan da menfi çıkarlardan uzak bir gönül insanı dır. Bu bağlamda her zaman yanında olacağımı dile getirir ve kendisine tüm çalışmalarında başarılar dilerim.
 
Avcılar Engelliler Derneğinin güzel yürekli tüm canlarına ve ailelerine selam olsun.
 
Saygı ve hürmetle 
 
Toplam blog
: 48
: 286
Kayıt tarihi
: 19.11.17
 
 

Aslen Malatyalı olup 1978'de İstanbul'un Fatih ilçesinde Vefa semtinde doğdu. Özel sektördeki baz..