Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ağustos '10

 
Kategori
Futbol
 

Avrupa kupaları

Avrupa kupaları
 

TARİH 26.08.2010

Fenerbahçe

Tek büyük mü? Çift büyük mü? Komik mi? Soruyorum kendime.. Evet, evet.. Komik.. Sadece bu değil komik olan.. Dün gece stadı maç bitmeden terk eden nam-ı diğer “müşteriler” de komik. Para verdin madem, otur, sonuna kadar izle komediyi. Hatta belki anons yanlış yapılır, bekle.. Biraz geçsin emin ol gündem değişecek, değiştirilecek birileri tarafından. Gözümüzün içine baka baka yalan yanlış bilgiler aktaran kalemşörler, neredesiniz? Türk insanı bir defa daha gördü kim büyük, kim küçük, kim komik.. Sonuç hüsran 1-1

Galatasaray

Avrupa Kupası almışsın ama çabuk unutmuşsun-unutturmuşsun. Yakışmıyor. Amatör kümede bile olmayacak golü kalende görmüş olmanın verdiği acıyı büyük samimiyetle paylaşıyorum. Kendi değerlerini silip attın, kendine rakip gördün, en ufak eleştirilerini dinlemedin, tıkadın kulaklarını, kapattın kapılarını onlara.. Ayıp! Sonuç hüsran.1-1

Trabzonspor

Anadolu efsanesine yakışan bir futbol, büyük hoca Şenol GÜNEŞ (karizmatik değil ama!)Kişisel hataların sonucunda Avrupa’ya veda etmiştir, doğru.. Lakin başı dik, teşekkürler! Bu maçın sonucu üzücü ama mücadele sevindirici..

Bursaspor

Şampiyonlar Ligi kuraları çekilmiş, rakipler belli olmuş, lakin bir korku sarmış. Tıpkı Ertuğrul Hoca’nın dediği gibi; başarılı olmaları elbet hayal, ama imkânsız değil kanımca. Bilinmesi gereken en ince ayrıntı; Hoca büyük düşünemiyor, bu yüzden Avrupa arenasında karnesi zayıf, hatırlatırım. Sonuç 1 galibiyet 2 beraberlik 5 puan sıralamayı etkilemeyecek gibi görünmekte.

Beşiktaş

Taraftarın mest olduğu bir maçı daha kazanarak bir üst tura adını yazdırmış olmanın gururunu yaşamakta ve yaşatmakta. Rakipler için korku filmi gibi olsa da hepimiz “Türk”üz değil mi ? Bir zamanlar gazetelerde yüzlerine bant çektiğimiz, destan yazar gibi boy boy aşağıladığımız. “Türk takımı halkın takımı” unvanlı, ay yıldızı taşıyan ilk Türk takımı. Taraftarının kaybettiğinde bile alkışladığı yürekli takım dün akşam bu ülkenin en büyüğü olduğunu kanıtlamıştır.

Tek, çift, üçüz, dördüz, beşiz

Ne fark eder söyler misiniz?

Saygılarımla.

 
Toplam blog
: 56
: 642
Kayıt tarihi
: 07.09.09
 
 

22.10.1973 yılı Tokat doğumluyum. Antalya ililnde ikamet etmekteyim. Futbol, hayatımın en önemli ..