Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Nisan '20

 
Kategori
Gezi - Tatil
 

Avrupa Rüyası Hayalimiz

Seyahatin önünde her zaman engeller olur. Bazen maddiyat, bazen iş yerinden alamadığımız izinler, bazen de ön yargılarımız. Hepsinin eninde sonunda okla gösterdiği bir gerçek vardır. Kaçınılmaz bir Avrupa Rüyası. Tüm yıl iş yerinde yaşadığınız yorgunlukları, işleri, günlük hayattaki koşuşturmalarınızı, her şeyi geride bırakıp bir seyahate çıkmak size iyi hissettirecek en güzel detokslardan biridir. 

Peki neden Avrupa Rüyası hayali kurarız? Gayet basit, ülkemizde seyahat etmek isteyenler tarafından en kolay ulaşılabilir gezi destinasyonu Avrupa'dır. Bu sebeple ilk defa seyahat edecekler için her zaman Avrupa turu yapmak ilk tercih olmaktadır. Valizleri hazırlayı, pasaport vize işlemlerini hazırladıktan sonra adım adım Avrupa ülkelerini gezmek en kolay olanıdır. 

Fiyatı Uygun, Her Şey Dahil, Çok Ülkeli Turları Tercih Edin

Bu rüyayı daha da kolay bir seçeneceğe dönüştürmek için bazen turları tercih ettiğimiz de olur. Konaklama, şehir vergileri, ulaşım, transferler, rehberlik gibi şeylerle uğraşmamak adına bir yurtdışı turu ararız. Ama hepsinden önemlisi baktığımız turun Avrupa Rüyası hayalimizi gerçekleştirebilecek kapsamda ve fiyat uygunluğunda olması önemldir. Özellikle özel sektörde çalışıyorsanız kısa zamanda çok yer gezebileceğiniz, eğlenebileceğiniz, ekstra tur ücretleri gibi can sıkıcı şeylerle uğraşmayacağınız turları tercih etmeniz önemlidir. 

İşte burada imdadınıza koşan birtur var. Ve adı sabahtan beri bahsini ettiğimiz Avrupa Rüyası. Her sabah başka ülkede uyanacağınız otobüsle Avrupa turu düzenleyen bu seyahat firması, sizlere kısa zamanda 14 ülke görme imkanı tanıyor. Düşünsenize bir sabah Paris'te, bir sabah Amsterdam'da, bir sabah Roma'dasınız. Eşsiz bir deneyim ve üstüne üstelik her şeyin fiyata dahil olduğu bir konsepte sahip. 

Her Sabah Başka Ülkede Uyanmak

İtalya’da sırasıyla Bari, Roma, Vatikan, Pisa, Floransa, Venedik ve Verona şehirlerini gördükten sonra herkesin hayallerini süsleyen İsviçre’de Zürih şehri keşfediyorsunuz. Yol boyunca en yakın arkadaşınız İsviçre Alp Dağları oluyor. Fransa'da Alsas kasabaları Eguisheim, Colmar, Riquewihr'ı keşfediyor; Strasbourgh ve Paris gibi şehirleri geziyorsunuz. Ayrıca turda diğer gezdiğiniz önemli şehirler arasında Amsterdam, Brugge, Berlin, Prag, Bratislava, Viyana, Budapeşte, Belgrad, Sofya yer alıyor.

Seyahat tutkunuzu dinleyip ekonomik arayışlar peşindeyseniz önerebileceğim terichlerden biri Avrupa Rüyası. Kısacık tatilinize kocaman anılar sığdıracağınız, Avrupa seyahhı olacağınız dolu dolu bir gezi için planlarınızı yapmaya başlayın.

 
Toplam blog
: 2
: 57
Kayıt tarihi
: 01.04.20
 
 

20 Mart 1991 Trabzon doğumlu Gökhan Kuloğlu, profesyonel turizmcidir. 2015 yılında kurmuş olduğu ..