Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Eylül '08

 
Kategori
Güncel
 

Avukata oruç dayağıymış, yapmayın yemeyiz bunları...

Avukata oruç dayağıymış, yapmayın yemeyiz bunları...
 

Avukata oruç dayağıymış ha güldürmeyin beni.

Kardeşim bu oyunlar eskidi artık bilmem ne Ergenekoncu çıkıp bizi şu paşa yönlendirip böyle tezgâhlar hazırlayıp, bilmem el kaideyi kurup milleti dinden soğutalım diye planları yaptığını bunu da plan yapanların planı olduğunu bilmiyor muyuz?

Maymun gözünü açtı ABD artık başka tezgâhlar hazırlayın. Ne bileyim biraz inandırıcı olun. Mesela şu zabıta işi güzeldi. Hem zabıtayı tutup hem de esnafı tutup kamerayı da hazırlayıp onun gelip çekmesi güzel di öyle bir şeyler yapın. Millet yemiyor artık böylesini.

Artık birkaç çok (sözüm ona) ilericiler hariç bu masallara kimse inanmıyor. Niye çünkü artık bunların modası geçti.

Sivas olaylarının nasıl çıktığını, aslında bin ladinin bir Bush yanlısı olduğunu herkes biliyor. Bush o kadar teknoloji ile uzaydan her şeyi görmesi ile bir bin ladinin yerini mi tespit edemiyor. Etmeye ederde işte onu tutarsa bir terörist daha nasıl oluşturup gönderilecek fethedeceği yerlere.

Vay avukata sigara içiyor diye otobüs şoförü delmiş kafasına bir aletle vurmuşta ne falan. Şoferin işi gücü yok inecek o trafikte gerçi orayı da iyi uydurmuşlar trafik ışıklarında diye. Vallahi pes utanmıyorsunuz değil mi böyle abuk sabuk planlar yapmaya. Boşlayın artık ya. Siz milleti böyle masallarla kandırıyordunuz artık boşlayın bu boş işleri hala bunlara kanan varsa ne diyeyim artık. Bunlara harcadıkları paraya yazıktır. Acaba avukata kaç lira verdiler, ama otobüs şoförü daha çok para almıştır bir de şöyle demişlerdir. “ sen gir hapise biz iki sene sonra af çıkarırız, çocuğuna da biz bakarız sen merak etme”

 
Toplam blog
: 352
: 3094
Kayıt tarihi
: 02.08.08
 
 

1989’da Aksaray’ın Eskil ilçesinde doğdu. İlköğretimini 2004 yılında Eskil Cumhuriyet İlköğretimi..