Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Şubat '19

 
Kategori
Siyaset
 

Ay'da Su Oluşturuluyor

"Güneş rüzgarı" adı verilen uzay boşluğundaki elektron yüklü parçacık akışının Ay'a belirli bir hızda ulaşması halinde su bileşeni elementlerin tutunmasına elverişli ortam sağladı. Güneş rüzgarına maruz kaldıktan sonra su üretme potansiyeline sahiptir (NASA)"

Elin oğlu Ay'da su üretmenin formülünü buluyor, bizimkiler 'CHP teröristlerle iş birliği yapan bölücü bir partidir' diyor..

CHP ile yetinilse iyi, CHP ile birlikte İYİParti HDP ve Saadet Partisi de nasibini alıyor terörden ve ülkede ne kadar muhalefet partisi varsa terörle ilişkilendiriliyor dolayisiyle bölücülükle yaftalanıyor..

Bütün muhalefet partileri terör uzantısında, bir tek Adalet ve Kalkınma Partisi terör uzantısında değil öyle mi?

Açılım sürecinde Dolmabahçe'de sanki benimle görüşülmüş gibi ve Barzani'ninde bulunduğu Şivan Perver eşliğinde 'megri megri' adlı Kürtçe türküyü (Kürtçe türküleri sevmiyor değilim, etnik türküler ülkemizin zenginliği olduğunun altını çiziyorum) ülkenin cumhurbaşkanı-eşi ile birlikte değil de sanki cumhurbaşkanı yerine ben bulunmuşum ben eşlik etmişim o türküye..

Tamam HDP kendisini İmrali ile ilişkilendirdiği sır değil, üstelik açılım sürecinde milletvekillerini İmralı'ya ben göndermedim, gidildi İmralı ile görüşüldü.

Şimdi, bütün muhalafet partileri bölücü, sadece AKP bölücü değil öyle mi?

Duble yol pardon duble bölücüsünüz AKP/CHP/HDP/MHP/İP/SP..

Ayrıca İktidar partisi HDP'ye hem bölücü parti olduğunu söylediği halde seçim ödeneği olarak hazineden para yardımında bulunduğu için AKP iki kere bölücü olmuş olmuyor mu sevgili okurlarım?

Ne demek 'seçim kanununda yer alıyor'..

Evet seçim yasasında partilere hazine yardımı yapılmasına dair hüküm yer almaktadır ama sen her yasayı değiştirebilen yasalara ek hükümler ilave edebilen bir iktidarsın, madem ki HDP terör uzantısında bir partidir öncelikle kapatma davasını aç, hazine yardımını da kes.

Hem kapatma davası açmıyorsun, hazine yardımını da yapıyorsun, ondan sonra da HDP bölücü partidir diyorsun!

Böyle bir çifte standard olamaz!

Bak elin oğlu Ay'da hayat arıyor..

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..