Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Temmuz '18

 
Kategori
Astroloji
 

Ay Tutulması

Ay Tutulması
 

Ay tutulması


Bugün yılın astrolojik olarak en önemli günlerinden birini yaşayacağız. Kova burcunun 4.derecesinde tam ay tutulması deneyimleyeceğiz. Bu tutulma en uzun süren tutulma olacak çünkü tam 103 dakika sürecek.

Tutulmaların gezegenlerin açılarına göre iyicil yada kötücül etkileri olabilir. Ama 27 Temmuz tutulmasının başrolünde Mars var. Mars pek sevdiğimiz etkileri getirmez.

Ay-Mars-Güneş-Uranüs arasında da T kare açı bulunuyor. Bu açının etkileri de bir hayli sert olacak gibi.

2016 yılının Ağustos ayında yaşanan tutulmanın devamı olacak yani kısaca o günlerde başlamış olan konular bugün nihai bir sonuca ulaşmış olacak; ya da yeni gündemler doğurcak diyebiliriz.  Kova burcunda gerçekleştiği için öncelikle Kova burcunun neleri temsil ettiğinden bahsedeceğim;

Kova burcu özgürlük, bağımsızlık, teknoloji, internet, insan sevgisi, buluşlar, hava konularını temsil eder. Yani bu konularda gelişmeler gözlemleyebiliriz. İnternette yaşanan problemler,yeni buluşlar,özgürlük konulu isyanlar,grevler, kendi içimizde isyan duygusunun artması,kolay kabullenmeme,hızlı ve hareketli davranışlar, trafik kazalarına açık olabiliriz.

Hızlı ve temkinsiz hareket etmemeliyiz , özellikle trafikte dikkatli olmamız gerekiyor. Bu konular ciddi anlamda risk taşıyor.

Hepimiz öfke kontrolünü yüksek tutmalıyız. Aile içinde kırılmalar kopmalar meydana gelebilir. Sakin kalıp düşünmekte fayda var.

Sağlıkta ise kemik ve dolaşım sistemimize dikkat etmemiz gerekiyor. Varisler,kol bacak ağrıları,kalp krizleri,tansiyon vs. artış olabilir.

Gelelim Tutulmanın iyi yönlerine,

Öncelikle kendi içimizde uzun zamandır verdiğimiz savaşlar olabilir, kimimiz bu savaştan yorgun düşmüş işin içinden çıkamıyormuş gibi hissetmişizdir. Oysa bazılarımız 2016 yılında başlayan bu sıkıntılı sürecin meyvelerini almaya başladı bile. Eğer siz hala bir sonuca ulaşamadıysanız içiniz rahat olsun bu tutulmayla verdiğimiz emeklerin karşılığını, döktüğümüz gözyaşının karşılığını alacağız.

Herkesin ettiğini bulacağı bir süreç olacak. Kötülük düşünen ve insanlara zarar veren kişiler karşılığını aynı konular üzerinden alacaklar. Aldatan aldanacak,yalan söyleyen yalanlara maruz kalacak, çalan kaybedecektir.

Mağdur tarafın ise yüzünün güleceği ve karşılığını sevgiyle alacağı bir dönem olacak.

Bu aralar rüyalarımız,bilinçaltımız ve düşüncelerimiz coşkun denizler gibi olabilir. Bilinçaltı temizliği yapmak,olumlamalar yapmak için mükemmel zamanlardır.

Değişim ve dönüşümü hissedin,hatalarını gören ve hayallerine ulaşmak için adım atanlardan olun. Mutlaka karşılığını alacaksınız. Bu dönem çalışan kazanıyor isteyen başarıyor.

Tutulmanın etkisi ile birlikte giden sevgililer dönebilir,pişman olduğunu sanabilirsiniz. Ama gidenler kalmayacak. 2. Pişmanlığınız olmasını istemiyorsanız bu gibi kişilere gerekli cevapları verin. Unutmayın bir kere kıran tekrar kırar. Uzun bir olgunlaşma sürecinden geçen ve kalpten pişmanlık duyanlar istisna…

Hepimizin ve akışın hayrına olması dileğiyle..

 
Toplam blog
: 7
: 10818
Kayıt tarihi
: 26.07.18
 
 

  Kendine has, tamamen ruh halime göre şekillendirdiğim hayatımdan kesitler. 20'li yaşların sonun..