Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Aralık '19

 
Kategori
TV Programları
 

Ay Yapım'dan yeni dizi:Zemheri

Her zaman kaliteli dizilere imza atan Ay Yapım; Şimdi de Alperen Duymaz ile Ayça Ayşin Turan'ın başrolü oynadıkları yeni bir dizi 'Zemheri'yi Show Tv. ekranlarına getiriyor.

Senaryosunu Sema Ergenekon'un yazdığı aşk ve duygusal yönü ağır basan dizinin yönetmenliğini Hilal Saral yapıyor.  Yönetmenimiz Hilal Saral'ı Aşk-ı Memnu ve Kara Sevda dizi filmlerinden çok iyi tanıyorsunuz.

Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan "Zemheri" dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Önümüzdeki yıl 2020 yayınlanacak! İzleyici şimdiden merakla diziyi bekler oldular.

ZEMHERİ DİZİNİN KISACA ÖZETİ

Babalarını 7 yaşlarında kaybeden ikiz kardeşlerin hayatlarını konu alıyor. Babalarını ölümü ile kardeşler birbirlerini kaybediyor ve yıllar sonra tekrar birbirlerini buluyorlar. Ancak bu iki kardeşin buluşma mutluluğu çok uzun sürmüyor ve bir katil tarafından ikiz kardeşlerden biri öldürülüyor. Hayatta kalan kardeş, kardeşinin ölümünü araştırmaya başlar, olaylar bu çerçevede devam eder. Fragmanda yayımlanan iş kazası sahnesi hayli ilgi çekiciydi.

Dizinin yakışıklı başrol erkek oyuncusu Alperen Duymaz, 1992 Ankara doğumlu ve tiyatro eğitimli. Onu; Tatlı Küçük Yalancılar, Acı Aşk ve Bodrum Masalı dizileri ile tanıdık. Daha sonra Çukur dizisinde ve Çarpışma dizisi Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte oynadı, adından söz ettirdi.

Dizinin bayan başrol oyuncusu Ayça Ayşin Turan; 1992 Sinop doğumlu, Konservatuar eğitimli... Karagül ve Meryem dizilerinde oynamıştır. Asıl çıkışını Çağatay Ulusoy ile Netflix, Hakan: Muhafız dizisinde, iki sezon (18 bölüm) oynamıştır..

Hakan'ın sevgilisi Leyla karakterini canlandırmış, cesur sevişme sahneleri ile dünya bu oyuncumuzu tanımıştır.

Dizinin diğer rollerinde; Hazal Filiz Küçükköse, Caner Cindoruk, Nihal Koldaş, Emir Çubukçu, Müfit Kayacan, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor rol alıyor. Dizinin "Zemheri" adı bana başlangıçta çok garip geldi. Bizim buralarda Karakış'ın en soğuk günlerine "Zahmeri" adı verilir. Demek ki bu dizi karakışın zehmeri soğukları gibi içimize işleyecektir.

Dizimiz Show Tv. ekranlarında yayınlanacak, ancak 2019 son aylarına yetiştirilemeyen dizi, 2020 yılının ilk aylarından itibaren ekranlara gelecektir. 2020 yılının ilk dizilerinden biri olacak dizi Show Tv. ekranları başına izleyicisini oturtacak gibi duruyor.  

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar
 
Mail : ab.balcilar@hotmail.com
 
Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever
 
Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası   
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..